Roligaste personen jag känner

Hemma hos mig är det ganska högt i tak bildligt talat. Det pratas, skämtas, skrattas men när vi är arga är det lika känslomässigt som de glada stunderna. Jag tror att min pappa är den som bidragit med allt det, han är den roligaste personen jag känner och en av de bästa människorna på jorden. Han bidrar med en sån härlig atmosfär hemma och har verkligen rolig humor.

En jag saknar

Eftersom att min mamma är borta rätt mycket i och med jobbet så saknar jag henne ganska ofta. Jag har vänjt mig vid att det oftast bara är jag och pappa hemma men det är något speciellt i att ha mamma hemma. Jag skulle aldrig be mamma sluta på hennes jobb för att kunna vara hemma oftare, men ibland skulle man kunna önska att hon var hemma precis just nu.
Som nu tillexempel. 

Bästa födelsedagen

Jag minns en födelsedag när jag var mindre. Jag vaknade upp i mamma och pappas säng när jag hörde deras steg i trappan. Det var ljust i rummet för rullgardinen var öppet och solen lyste in. Jag fyller år på sommaren så det var varmt och skönt ute. Sen kom mamma och pappa in i rummet och jag satt i dubbelsängen och var så himla glad. Öppnade paket och åt frukost på sängen. Minns inte sådär supermycket men just den stunden var väldigt fin och betydelsefull för mig. Jag tror det var den dagen jag fyllde tonåring.

bästa killkompis

Andra ämnet på listan. Min bästa killkompis är Calle. Calle är så himla bra och bäst på många sätt och vis. Minns när han först började i vår klass och minns första gången vi pratade på facebook. Sen har allting bara klickat och han ligger väldigt nära hjärtat nu för tiden, är väldigt glad över att han finns i mitt liv.


bästa tjejkompis

Allt står still. Livet i allmänhet rör sig inte alls lika mycket som för ett år sedan och det gör mig absolut ingenting. Men jag tycker om den här bloggen och jag tycker om att skriva i den men eftersom att jag inte har så mycket att skriva nu när livet står så stilla och därmed inspirationen också så tänkte jag bara göra en sån här gammal hederlig lista på några dagar och några ämnen. Bloggen behöver ju inte stå still bara för att allting annat gör det.
Första ämnet handlar om bästa tjejkompisen. Kan inte välja en!


Ella är en fantastisk människa, sådär jävulskt bra som man önskar att man själv var. Stabil, klok och bra på många saker, kan nog få vem som helst att le och som man så himla innerligt vill ska ha det allra bästa i livet. Ella är så himla jordnära och modig, en riktig inspirationskälla. Åh, alla härliga dagar i backen och på Returcentrum är ovärdeliga.

Linnéa är så himla rolig och bra. Vi har varit vänner länge nu och många av de roligaste stunderna i mitt liv har jag delat med Linnéa, har så himla många minnen som jag skrattar åt fortfarande. Jag är så himla glad för alla stunder vi delat, och jag ser fram emot alla stunder som kommer att komma. Du är så himla fin och jag undrar om det finns någon i denna stora värld som inte tycker om dig. Det är nog omöjligt.

Astrid har alltid ställt upp och tröstat nästan alla när de varit ledsna, varit stark i motgångar men det som förklarar Astrid mest är nog ändå att hon alltid vågat stå upp för sig själv och sina åsikter. Det var Astrid som lärde mig att man är bra som man är och i de allra flesta fallen jävligt bra. Astrid förändrade mig och hela mitt liv den där dagen i sexan när vi gick ut ur gympasalen tillsammans och pratade om The O.C. Är så himla tacksam för att ha dig i mitt liv, du är en sån sjukt bra människa.

Isabell var fan min räddning på gymnasiet och jag vet verkligen inte var jag skulle varit om inte hon hade gått i min klass. Jag är så himla glad över att jag träffade henne och det är egentligen rätt sjukt hur vi har funnit varandra. Det känns som att vi klickar på alla nivåer som finns och jag har haft så himla roligt med henne, alla knäppa pluggkvällar och raster på skolan och andra infall. Kommer aldrig glömma dig eller många av sakerna vi gjort tillsammans.

Det är okej att vara svag ibland, det är okej att må skit, be om hjälp och vara på botten ett tag. För så gör vi människor. Jag kommer ta emot er när ni faller och jag kommer dela eran glädje när ni ler igen. Sen när ni når toppen kommer jag dela den glädjen mer er också. Även om jag står längst ned och tittar upp. Ni förtjänar att vara på toppen och ha det allra bästa och jag tror verkligen att ni kan ta er dit. Om det är vad ni vill.


När inspirationen tryter men ärligheten och viljan att dela med sig finns kvar

Något du är stolt över


- Att jag är väldigt säker i mig själv och därmed inte bryr mig om hur andra ser

mig. Det är nog något som kommit till mig smygande men det är den här hösten som jag verkligen insett det, och den här hösten har varit en period i mitt liv när den där säkerheten verkligen har behövts. Jag vet att den enda man egentligen har är sig själv och därför är jag stolt över att kunna säga att jag verkligen tycker om mig själv.

Tre saker du gillar med dig själv och tre saker du ogillar med dig själv


- Jag gillar att jag är säker, spontan och ärlig. Har svårt att ljuga och låtsas saker så om jag inte tycker om någon eller något vill jag inte heller låtsas som om jag gör det.

 

Tre saker jag inte gillar med mig själv är att jag är väldigt kritisk till många och mycket. Jag blir lätt irriterad men har samtidigt väldigt lätt att bli glad igen och blir sällan arg. Jag vill också mycket och tänker ofta att "det här ska jag göra, det kommer bli så bra" osv, men efter ett tag rinner det ut i sanden många av gångerna. Ofta när det har med träning att göra. Jag hatar fan att träna.


Tre sätt att vinna ditt hjärta


- Vara glad och ha massvis med humor. Jag älskar att skratta, kan vara det bästa som finns.

- Vara social och oblyg.

- Våga vara sig själv, göra konstiga saker, dansa galet, bli för full, ja helt enkelt tappa kontrollen för ett tag och bara vara utan att bry sig, eller ens tänka en sekund på om någon kollar på eller vad folk tycker.


Tre saker du skulle vilja säga till en kille som du älskat eller gillat förut


- Tack för att du lät mig gå


Ett ställe du skulle vilja flytta till


- Jag vet inte alls var jag vill flytta, det enda jag vet är att jag vill ha Filiph med mig. Men först vill jag fara till Indien, Thailand och Bali och sen kanske jag bosätter mig i Umeå för att plugga.


 

Min framtida lägenhet får gärna se ut såhär. Lite rörig med många saker och mysig ljussättning.

 

Ett ställe du skulle vilja besöka


- Indien som sagt. Vet inte riktigt varför egentligen men tror bara att det skulle vara helt fantastiskt och jag vill verkligen fara dit. Kanske för att uppleva en annan kultur som är helt annorlunda mot för vad jag är van vid.


tack 2011 för allt jag fick

hej 2012
jag har väntat på dig
mormor, ser du mig ovanför trädtopparna
solen tar min anda när den går ned där i väst
den smälter snön och jag lever i en
overklig verklighet
jag är inte van vid detta,
att nånting dör
människor förändras
men det är dags att börja nu
nu börjar jag om
jag vet att magin sker på natten för
på morgonen ser vi någonting nytt
för mej har det liksom stannat
datum ändras och timmar går men
jag väntar fortfarande på något
som aldrig verkar komma
2012
jag har väntat på dig
2012
hej 2012
jag har väntat på dig
.
mormor och min ängel, ser ni mig ovanför trädtopparna
solen tar min anda när den går ned där i väst
den väntar på att få smälta snön och jag lever i en
overklig verklighet
.
jag är inte van vid detta,
att nånting dör
människor förändras
men det är dags att börja nu
nu börjar jag om
.
jag vet att magin sker på natten för
på morgonen ser vi någonting nytt
för mej har det liksom stannat
datum ändras och timmar går men
jag väntar fortfarande på något
som aldrig verkar komma
.
2012
jag har väntat på dig

RSS 2.0