KushNwizdom quotes


Jag vet vem jag är och jag ändrar mig inte

Kollade hur många dagar det är kvar till studenten. Över 200. Jag längtar verkligen mycket, vill bara att livet ska börja, att man ska få göra det man vill göra och inte göra sånt som man bara känner sig tvingad till. Vill fara till Indien, Thailand, Bali, vill fan inte fara till vännäs varje dag för att sitta där som ett miffo och ändå inte lära sig ett skit??????

Jag har haft en bra tid på gymnasiet, det har absolut inte varit dåligt. Jag har gått på en bra skola och lärt känna en del fina människor  och det kommer jag självklart alltid vara glad över. Jag har lärt känna några ovärderliga människor som ligger sjukt nära mitt hjärta och jag har nog skolan att tacka för att jag ens träffade dom. Jag träffade Filiph också, och det är tack vare skolan. Knutit kontakter jag aldrig vill vara utan.

Skolan lär mig inte särskilt mycket i kunskap men däremot har jag lärt känna mig själv bättre och blivit så jävla mycket klokare ändå på den här tiden. För typ ett år sen kunde jag göra allt för att folk skulle gilla mig och försöka ändra på mig bara för att passa i någons mall men nu känner jag att jag allvarligt inte kunde bry mig mindre om vad folk tycker och tänker angående mig, vem jag är. Det ligger ju en osäkerhet i att känna att man inte duger som man är och att man måste ändra på sin personlighet för att duga och jag är glad att jag kommit ifrån det där. Jag kan inte fatta att jag en gång försökte ändra på min personlighet och mitt sätt att vara när jag hela tiden haft fantastiska människor runt mig som tyckt/er om mig för den jag är. Och det är nog även dom som fått mig att inse att jag är helt okej som jag är. Jag är glad för att jag insett så många saker och så, för det hjälper mig ju nu i den situationen jag hamnat i. Var din egen bästa vän, sa Filiph en dag. Kunde inte sagt det bättre själv.Jag längtar redan efter dagen du kommer tillbaks


Jag kommer sakna dig enormt mycket. Beyond words.

Kreta

"Du och jag, vi är ett. Jag skulle göra allt för dig, jag menar det. Vad som helst för dig"


Kan inte säga annat än att Kreta var fint. Längtar tills jag får bilderna!!! So long.

Det var en bra dag igårVi är i det här tillsammans. Jag undrar när vi blev kompisar egentligen, bästa kompisar. Egentligen vet jag att det inte spelar någon roll, att svaret bara är en rad av siffror, jag vet bara att det hände och det räcker för mig. Jag vet att du blev någon form av räddning för mig. Jag undrar ibland var jag skulle vara om jag aldrig hade träffat dig. Jag undrar vem jag hade varit. Jag vet att det är sånt man säger, men jag menar det så sjukt mycket

Ibland känns det som att vi är de enda i hela världen som förstår varandra. Och jag har lärt mig att en sån person ska man hålla hårt, men bara tillräckligt hårt, som i en varm kram. För de finns alldeles för få av dem.


M
en
Jag längtar bort från den här jävla bubblan
Från tvingade upplevelser som jag inte orkar med
Från allt det där som bara inte är jag


Januaritankar som jag inte vet om jag delat med mig av eller inte


Och jag vet att jag förstör för mig själv
Men jag
Kan ändå inte sluta
söka efter dig på ställen
Där du hellre är
Än där du hör hemma

Och jag vet
Att du är lite bättre än mig
För du har accepterat vårat öde
Medans jag fortfarande lever i gamla dagar

För ett år sen
För två år sen
För tre år sen
Då var vi ett

Ja, jag vet
Att du är lite bättre än mig
Och nu vet jag hur det känns att vara liten
Så jävla liten

Så som det är
Jag vill aldrig förlåta dig
För du lät mig inte gå
obrydd genom livet
Och det var ju allt jag ville


Några sekunder jag aldrig vill glömma

En gång när jag och Astrid var mindre och låg i min säng och kollade på tv kändes det som om vi var systrar i några sekunder. Den där speciella känslan av systerskap verkligen fanns hos mig just då. Så har det aldrig kännts med någon annan, förutom min syster.


En sekund

å jag vrider på mig, svettas och rycker till
det är disco i mitt huvud och
jag söker överallt, längtar bort, men jag förblir tomhändt
håll min hand min bästa vän, ge mig lite av vad du har
för jag kände precis mitt i dimman i herrparfym att

jag behöver han mer än livet självt

RSS 2.0