Ella & Olivia -

har svans också btw

här sitter jag



inget konstigt alls...................... nä men ska på zoo-fest och jag är ett lejon (men det såg ni ju sääääkert). träffa vissa av filiphs släktingar för första gången och jag ser ut som en idiot. känns bra hahahah

hejdå
/olli

gissa vem anonym är

HEJ och tack för hjälpen på inlägget under detta!!! Visste att jag kunde räkna med er <3333

Igår var jag på stan och jag och *anonym* (jag vet, lame som fan att inet skriva ut namn men denna personen skäms nu när jag ska skriva de jag ska skriva) for på konsum istan och skulle köpa fikabröd till en picnick.

Vi gick alltså omkring där inne och sökte efter goda saker när vi kom till avdelningen där de har nybakat bröd.
Vi tänkte köpa 4 par chokladbollar men så såg vi att de kostade 40 spänn, ett jävla rån. hallå de va konsum inte nya konditoriet??? Iallafall... vi gick förbi denna skapelse och *anonym* viskade med porrig röst:



"den där vill jag ha.... för nån har saggat på den..."

Hhahahah jag trodde jag skulle dö av förvåning och skratt. Jag misstänkte att den nog var ganska dyr så jag gav förslaget att skapa en egen runkbulle istället.

/oliv

HJÄÄÄÄLP MEJ

ok senaste gången jag bad om hjälp sög ni, men nu får ni en till chans!!! (jihoooooo!!)

Det enda ni behöver göra för att snällasnällaSNÄLLA hjälpa mig, vilket verkligen behövs denna gången, är att skriva i en kommentar vilken kaka av dessa 3 ni tycker verkar vara godast:


Mintchokladtårta med after eight
Mintchokladtårta med after eight


Ja som det står på själva bilden, "oreo swirled brownies".
Chokladtryffelpaj med Oreo cookies
Chokladtryffelpaj med Oreo cookies


eheheh som ni ser gillar jag choklad.... Alla kakorna har fått skitbra recensioner tror jag, iallafall den första som definitivt verkar vara godare än den ser ut!

SÅ TÄNK EFTER och kommentera vilken som  verkar vara godast för den ska jag baka då!!! Till ett mycket viktigt tillfälle!


/olli

är inte ett dugg avis på ella.... alls....

Idag har jag en endaste sak inplanerat: SOLA. Själv......... Ella flyr ju byn, Linnéa och Astrid är stadsbor och resten av mina goa vänner vettefan vad dom har för sig men inte är dom då på snickargatan 5.... Då återstår ju Filiph då..................... Hahahah nej skoja, Filiph ska kanske joina min solning och det skulle vara skojjj! Annars får jag väl deppsola i min ensamhet, fan vad pisstråkigt. (ja jag tycker synd om mej själv:))


Det lät som att Ella skulle ha en jättebra dag idag och hon lät taggad! Fast jag tror hon vill vara med hennes lilla kompanjon(läs: mig) hellre, kolla bara hur ledsen hon ser ut :


"JAG VIIIIIIILL INTE FÅ EN FET JÄVLA LÖN PÅ KONTOT, JAG VIIILLL INTE ÅKA BÅT MED MINA KOMPISAR, JAG VIIIILLL INTE BADA I HAVET OCH BLI BRUN SOM EN PEPPARKAKA, JAG VIIILL INTE ÄTA MASSA GODA SAKER (jag vill bara äta bajs), JAG VIIIILLL INTE, JAG VILL INTE JAG VILL INTE!!!!!"


Ella det är lugnt, du kan joina mig och min jävla tragik-solo-solning nån annan dag:))

/olivia

megabrafredag

VILL NI VETA HUR MITT LIV KOMMER VARA IMORGON? klart ni vill.
dra på mig findojjorna på morgonkvisten.
(Hittade EXAKT mina dojjor på google!!!)
Lånar nog Filip cykel och tar mig i racerfart till gojobbet. Löser lite sudoku i brist på annat och väntar på att klockan ska bli 15.30, då jag äntligen slutar.

Åker till Obbola där Anna hämtar mig, Ester och Karin med hennes awesomebåt, vi åker till hennes stuga för att kalasa på Tacos, glass och bada hela natten lång.


liksom år 2009 kommer vi köra lite cliff diving.


Skeda hela natten och vaknar på morgonen till en strålande sol för att hugga in på glasspaketen igen.  JEPP

NU SKA JAG SOVA! /ELLA

det här med resor

ikväll var jag med linnéa och vi ska dra en favorit i repris och dra till göteborg i några dagar. såå, hon kom hit och vi började planera. ganska fort spårade det och vi ville fara till stockholm istället så vi frågade calle om nattklubbar och googlade som idioter på billiga vandrarhem innan vi kom på idén att NÄMEN BARCELONA BLIR JU ÄNNU BÄTTRE, så vi frågade våra föräldrar om vi inte fick fara dit och var astaggade.... men sen så blev det åt helvete (eller okej, "blev" var väl lite fel uttryckt, det fortsatte vara) och linnéa fick tagga mej till göteborg istället, jag som nyss blivit besatt i barcelona.

vi komprimissar och ska till både göteborg och barcelona.  men en sak i taget, hahahah. och juste, jag är tjejen som varit pank hela sommarn hejhej :)


tror vi kommer in på 20+ krogarna....................

hejsvej å godnatt
/olli

EXAKT SOM DAVID AFTER DENTIST.

Tittade på ett videoklipp från Trästock. Tre killar på en hög och helt plötsligt hör man Kristoffer längst under "Is this real life?"

kommentera och hjälp mig för fan

om några dagar fyller filiph  (OCH JAG!!!!!!!!) år och därför funderar jag antagligen över en present... men vaarför är det så jävla svårt att komma på nåt att ge till en kille? jag vill inte ge en parfym eller tröja eler nåt smycke.. så det innebär att jag nu just gick igenom allt man kan ge och inte vill ge något av det????


kan ju möjligtvis en förstoring på den här bilden, skulle nog uppskattas:


hahahahhhhhahahaha vackra_jag_93

ne men lämna en kommentar om ni har någon idé på vad man kan ge till en pojke

/olli

klart ella kirrar bilder.

flyttade in på campingen.
hon forslade ut mat till alla tomma magar. VILKEN KVINNA
Här har vi de kända tvillingarna!!
gott
NU SKA JAG SOVA (börjar jobb klockan 7 YAAAAAAAAAAAAAAY)
/ELLA

Tårtkalas och krocket

Stina fyllde år så jag och Kristoffer bakade en tårta!!!!!!!!!
Två lager: Vaniljvisp och jordgubbar. Chokladpudding och ja, vi ville göra en liten överraskning till stina så att säga.
-
Jag och kritsoffer bakade.
-
Som sagt....... jag och kristoffer bakade.
-
om sanningen ska fram: JAG BAKADE, Kristoffer dokumenterade
-
Perfektion.
/ELLA (Stina är 20år!!!!!!!!!!!!!)

trästock 2011

tjena lovers, nu är vi hemma från trästock! det var kulkulkul men är som en jävla zombiej ust nu, *men blogGen fÖRe SöMn*. jag har som vanligt bara fotat ca 5 bilder med min mobil och dessa är bara när vi är vid tältet. sååå, här är jag och mina tältbuddies:


fattar inte, ella och astrid tycket att jag såg heeeelt störd ut när jag spärrade upp ögonen och log???? jag tycker jag blev fin


linnéa kom på kvällen till vårat tält och det ägde!!!

ella stoltserar med sitt körkort och linnéa delar lyckan!!


Ellen kom också förbi vårat lilla tvåmanstält där ett tag, Eveline var också där men hon fångade jag aldrig på bild, två jävla skitbra systrar!!

EEEh nu har jag slut på bilder.... Men hängde runt med massor av roliga folk, nån kanske ella har på bild i hennes kamera. we'll see

fyfan vad jag ska sova nu hejdå
/oli

kollar väder och packar

Packar till Trästock, flyttar in på äckelcampingen med fyra stycken i ett tvåmannatält och hoppas på bra väder. 
Hej så länge från mig och Olli!!!!!!!!!!!! (gal11111 vilket långt hår jag hade.)
/ELLLA

typiskt

olivia astrid och linnea skulle komma och grilla hos mig. Jag gjorde iordning fetaost, korv, saft och PINNBRÖD. Sen kommer den ena efter den andra och säger att de inte har pengar eller är sjuk.
TRÖSTÄTER I MIN ENSAMHET. fetaost.....mums.

Skulle bli överlycklig om ett får kom och hälsa på mig.
/ELLA

boyfriend<3

Gillar när Kristoffer glömt logga ut från spotify på min dator och råkar har Spotify Unlimited. :) :)
-
-
-
-
-
-
kommer aldrig logga ut.

rakkarrunda med bonde söker fru grappen.

Juste, tog körkort igår.
Drog en rakkarrunda i Vännäsby, det var FETT.
alltså körkort på longboard. :P:P:PP: ;););));););) J
/ELLA S0M NU HAR SOMMARLOV PÅ RIKTIGT

sola bada pina colada

TJO! Igår gjorde jag något nu då jag har sommarlov, har ju inget jobb så stryker mest omkring och inte gör ett skit (och tro mej det är skitnice så jag njuter av varje sek), men iallafall igår for jag och michelle ut med hennes båt, bild på den:




och vi drog och solade



MEEEEEEEN såklart blev jag inte ett dugg jävla brun, låg på stranden i 2 timmar och ser fortfarande ut som ett lik. Men bara att vänja sej vid tanken att vara 2a blekast i kvarteret iår igen, som vanligt. Pappa har förstaplatsen i den kategorin...

/olivia

väntar med spänning

Helgen har bestått av en gal1 bra loppis med Amanda och Leila, krogen med fina Linnea och jobb på solbrännan tillsammans med Kristoffer som ständigt ska bli avundsjuk på min bruna hy. 

Bölesholmarna idag. Ett mycket bra val. Mycket bra. (Saken på huvudet är från loppisen!!!)
-
Ett mycket bra val. Mycket bra.
/ELLA

i väntan på morgondagen

Bilder från den 4 juli:

Olivia hade bakat en jättefin och god tårta till Linnea..
men hon höll tydligen inte med och kirrade biffen. Mycket bättre.
/ELLLA

detta inlägg skulle egentligen handla om min födelsedag men slutade med en sjukt konstig dröm




Hooooly fuck. 17 DAGAR KVAR! Tíll min 18årsdag såklart. Kan inte tiden gå snabbare, jag längtar såååååå mycket! Drömde inatt att jag tog mig in på sommardroskan med min mosters leg, min moster är över 50 år men detta var alltså ett leg från när hon var i min ålder. Tänkte aldrig på att det stod att hon är född -58 där... Sååå, det funkade inte, eller jag kom in via två kompisar som var vakter men väl inne blev jag jagad av en hund som åt alla blåbär jag försökte plocka.

Sjukt konstigt. Jag undrar vad den drömmen betyder, att jag kommer bli jagad på sommardroskan när jag ska dit 5e augusti??????


partyprissen :-) hahaha

/olli

Lite för exalterad för att det ska vara ok.

Kenza har köpt en likadan body från Monki som jag har!!!!!!!!!!!11
Efter att ha slitits och nästan dött i kön till Kings of Leon blev banden lite utrdagna men där får ni ett litet smakprov, innan Kenza ger er det!
-
Som ni har märkt har jag inte varit så aktiv, men jag har varit förbannat aktiv i verkliga livet. Jag återkommer på tisdag.
/ELLA

eva och adam

HEJHEJ

jag vinkar

Ser ju lagomt retarded ut om man kollar på mina ögon??????? vad hände


ANYWHO, här sitter jag med h&m-smink i ansiktet (fan det funkar ju rätt bra) och ska snart cykla iväg till Filiph. Vi ska se på EVA OCH ADAM!!!!!!! aaaaaaaaaaaaah!!! Alla filmerna, lär ju vara nostalgitripp 2.0
vet att ni är avis ;)))


hörs

rolig dag som sagt..................

Vad gör dig glad? när andra är gla

Vad är ditt bästa minne? Orkar inte dra upp sånt som hände för länge sen utan tar något nyligt... En fest i april var sjuuuuuukligt rolig, jag och filiph blev tzm på facebook vilket var fint.. Peace 2011, ej att förglömma sjukt rolig vecka och dagen jag kom hem från peace träffade jag våran vovve Selma för första gången och det var underbart.

Nämn en låt som får dig att tänka tillbaka på livet: äta farfars bajs

Vad skulle du helst vilja just nu? Vara med någon rolig, ASTRID VARFÖR I HELVETE VAR DU TVUNGEN ATT FLYTTA FRÅN VÄNNÄSBY? ELLA VARFÖR MÅSTE DU JOBBA FRÅN 3-9 IDAG?????? LINNÉA KAN DU KOMMA HEM FRÅN SPANIEN SNART???? Eran vän behöver er :(:(:(

Vad gör dig irriterad? En grej jag är expert på och gjorde senast nu i helgen (bara expert på fyllan) är att bli svinsur på någon som inte gör vad jag tänker att jag vill att dom ska göra. Psycho, jag vet, och det leder aldrig till något bra har jag märkt. Borde ju sluta med det där hahaha

Vad är det värsta du har varit med om?
Dödsfall är ju aldrig kul

Är du en glad person?: Indeed

Vad är du rädd för? Åskan... Fick panik senast för några veckor sen en kväll när jag trodde jag hörde åskan. Tydligen var det bara Filiphs bror som spelade ett dataspel MEN DET LÄT PRECIS SOM ÅSKAN. Filiph sa till mig typ 1000 gånger att det var ett spel men jag hade lite svårt att få in det i skallen och spenderade rätt stor del av natten med att gömma mig under täcket och trycka en kudde över örat för att slippa hörat. HEJ OFFER?????

Anser du att du är modig? JA antagligen, så länge man inte pratar om åskan

Vad tänker du på just nu? att ett  skrovmål från blå huset hade suttit jävligt fint just nu

Vad vill du göra av ditt liv? Hoppa fallskärm

Har du en flick/pojkvän? Ja

Är du nöjd med det?: Nej. EEEEH SKOJA! Klart som fan jag är

Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Ja, i förrgår senast

Vad fick du ut av dom här frågorna?
. Inte ett piss är precis lika uttråkad nu som när jag började svara






Rysningar av coldplay, kollakollkoallla

roligt sommarlov

planerna för idag får mig att tänka att det är lika  bra skolan börjar nu så man får göra bort skiten.

planerna för idag existerar inte, lär ju få sittsår........

vännäsdagarna

GUUD vännäsdagarna har det varit nu i helgen och som inföding har man självklart deltagit och varit en av de 60000 besökare de får varje år tydligen... (hur fan i helvete kan de va så många???)


Va på grabbmiddag igår, bara jag och astrid som bidrog med lite östrogen. Enda bilden jag har därifrån:


Kan btw tillägga att jag och astrid som är fattigmansduon åt fucking ravioli på den där middagen. De andra åt lyx medans vi satt där med 18kronorsravioli som såg ut som spya. Kuuuuuuul...


Sen iaf for vi därifrån och ja massa skit ingen bryr sig om, bild från det:

GLAD FÖR ATT FÅ VARA I VÄNNÄS

Sådärja , inga fler bilder för allmänheten...

Vet fan inte ens om det var kul i helgen, men var helt ok. KUNG att träffa kompizar från söder igen men det spårade en deeeel igår vilket sög dase. Då äre skönt att vakna upp med folk man tycker asmycket om. Inte riktigt lika skoj när man vaknar och inser att man har rivsår på benen, armarna och hål i både byxor och skor... Så nu äre väl bara att visa sina skills med nål och tråd då, kommer väl gå lika dåligt som vanligt :) :) :)


/ollli

Fan vad jag viiiiiiiiill!!!!!!!




tjenare people

Varit med Filiph nåra dar. Vi drog till Sundsvall, gick på Ikea och birsta och såg på rix fm festivalen som råkade vara där (vi for faktiskt inte dirt för att lyssna på radiopop....även om ulrik münter SLAKTADE!!!!!!!)


Såhär såg jag ut i dagarna :-)




På riktigt enda normala bilden på filiph som jag tog. och jag tog en del.


/OLLI

chillade på radio

Tja, jag ringde in till Christer i p3 på bussen ner till Borlänge. Om ni vill lyssna så klicka på länken och spola fram till minut 15:40 ungefär: CHRISTER I P3
/ELLA

peace and love 2011

DÅ  var man hemma från Borlänge och 5 dagars  peace and love! Har haft det så jävla kul, softat, festat, sett artister och hängt med skönt folk. LEVT LIVET med andra ord och jag är redan taggad på nästa festival.


Lite pics:

OKEJ gör denna bild miniliten. Men såhär vare, jag vaknade upp på morgonen och hade grön färg på kläder och i ögat. Fattade ingenting, ända tills jag kollade på mina mobilbilder.. Och såg den här:


HAHAHAHHA


Ella, Kasper, Amanda, Astrid, Linnéa och Alexander.


Träffade en fransk dude! JEAN BAPTISSTE (stavningen är förmodligen helt åt helvete men) och körde kundvagnrace!

Denna bild togs den magiska kvällen när Ella hittade de där glasögonen, stolen hon sitter i OCH en hink!!!!!!(eller okej, hinken tog hon. Hon gick fram till ett tält och ba, ÅH EN HINK, och så råkade den följa med hem. BRA INTIATIV ELLZOR)


Liten bild bara! TJENATJENA


Sööööta Alexander vi alla fick nöjet att hänga med!

Fan nu orkar jag inte he in fler. FAST JO, när jag kom hem väntade denna valp på mej:


Finaste!!!!!!


HEJDÅ /Olivia

RSS 2.0