Ella & Olivia -

hatlistan :):):):):)

alla vet väl att det oftast är enklast att komma på nackdelar med saker än fördelar, att det helt enkelt är lättare att vara negativ än postiv.

så här är min negativa lista om internet. saker jag hatar när jag är inne på internet:

- när man är inne på bloggar, och nån jävla musik startas direkt. sjukt störande och jag fattar inte att folk inte fattar det?


- när folk bara svarar med en smilie på msn, ja, jag brukar göra det ibland och jag vet att det är skitstörade


- dom här smilisarna: dom är skitfula, skittöntiga och är typ: "hehe jag är ganska mesigt lamt glad idag" och behöver jag ens nämna dessa: ?


- när man är inne på engelska sidor och man inte fattar vissa ord, är så irriterande. även om man kan slå upp dom på t.ex tyda så är det bara så irriterande att inte veta vad det ordet betyder.


- när folk kommenterar anonymt på ens blogg, så störande att måsta gissa sig till vem som kommenterat, ofta kommer man ju inte ens på det


- folk som kommenterar på ens blogg kommentarer som: "Ha en bra dag!", eller "Fin blogg" eller något sånt, för dom bara vill att man ska klicka in på deras blogg. MYCKET störande. Vem fan vill ha kommentarer som "Fin blogg" när man skrivit något skitroligt?

- uttrycket "stek", "schtek", så otroligt fult och illa...

sist, men verkligen inte minst:
- NÄR STINA HAR GÄSTBLOGGAT UTAN VÅRAN TILLÅTELSE!!!!!!!!!


3716411.gif Angry Little Girl image by SomeAbsurdNerd
blir såhär less.. surrsurrr...


Hemligt gästinlägg av Sneaky McSneak.

Ja, Sneaky McSneak är mitt hemliga agentnamn. Denna gång tänker jag, Stina Kalén gästblogga utan blogginnehavarnas medgivande! HA! Där får ni, jag har hittat ett kryphål i systemet! Tur att jag är hackZzzorrR och hackade mig in på deras blogg.
Efter mitt förra inlägg fick jag en del kritik, det var för långt, det var för få bilder och någon n00b påstod att 90talet plötsligt kunde ringa. Så nu ska jag försöka keepa it short.

I ett tidigare blogginlägg, nämnligen detta http://ellaolivia.blogg.se/2009/march/norderi-pa-hogsta-niva.html#comment avslutar ella med denna fras "/elliz, tro det eller ej men jag är 15 jordsnurr." Jag vet att "jordsnurr" är en välanvänd synonym för år och hittas ofta i tidningar som Kamratposten på sidorna där man söker brevvänder, ofta mellan åldrarna 0-99, så det är väl egentligen inte min kära syster jag ska hoppa på här men eftersom det alltid är lättast att hoppa på folk som ofta är fysiskt närvarande får det bli så.
Så här ligger det till:
Ett jordsnurr, alltså när jorden har snurrat ett varv runt sin egen axel tar... 24 timmar! Ella påstår alltså här att hon blott är dryg två veckor gammal! Stackar liten, kan inte vara lätt att gå på Kenny utställning när man just kan lära henne skillnaden mellan dag och natt (http://se.babycenter.com/baby/sleep/habitsbyage0to3months/)
Nu kanske ni undrar hur många jordsnurr Ella är PÅ RIKTIGT! Bra, jag med! Då räknar vi ut det!

356(dagar på ett år) x 15 (Ellas typ ålder) = 5475. Plus att Ella har upplevt fyra skottår = 5 479.Ella fyller 16 11 maj, idag är det den 30 mars. För att göra det enkelt säger vi att en månad är 30 dagar. 10x30 + 29= 329
5 479 + 329 = 5 808! Ella är alltså 5 808 jordsnurr och inte 15 som hon påstod!
Ungefär såhär gammal utger sig Ella för att vara.
                                                                                                                                   Ungefär såhär gammal utgav sig Ella för att vara


/Stina som är, ja ni får själva räkna ut hur många jordsnurr jag är, fyller 18 den 15 juli (dagen efter kronprinsessan)

...herregud,jag har för mycket fritid!

lentttttttttttttt

Har spenderat min helg i go-lycksele! Olivia blev baa såååååå avundsjuk när jag berättade att vi klev upp halv 8 för att spela fotboll!!  Nästa gång får du följa med, lovar göllet! <33333333333333333333333333333333333

Jag var lite trött på kvällen när vi skulle borsta tänderna. Men jag var stolt över att jag hade kommit ihåg tandkräm, typ alla andra hade glömt så jag delade glatt med mig! Jag kletar på tandkräm över tandborsten och stoppar in den i munnen.
FYFAN, det smakade skit i munnen och jag spottade för fulla myggar. Det jag just hade tryckt i mig (och mina vänner) var rakningskräm. Efter det vare jag som bönade och bad om tandkräm eftersom rakkräm vare ända jag hade med mig. (Den kom till användning dagen efter då min stubb på hakan hade börjat växa fram)

Men det blev ialla fall lent i munnen, lent som en barnrumpa, rekomenderas faktiskt!Detta är i helgen när vi spelade match :-) :-)

Jävla Adams häst.VEM FAN HAR SNOTT DEN HÄR BOKEN AV MIG?!?

EFTERLYSNING:

Adams häst, skriven av Hans Peterson. Kort bok med stor text. För barn mellan 7-11. Tappade den för ett tag sen på skolan (tror jag)

RING OM NI HITTAR DEN!!!!!!!!!!! HITTELÖN PÅ 5 KR+ ATT DU BLIR UTNÄMND "VECKANS KOMPIS"!!!

(ja, jag lånade en bok som heter adams häst. för att skoja till det med adam. INGET ANNAT)


/ olivia på polisstationen


gamla bilder, EXCLUSIVE BAAH

TJA! idag var jag på stan och köpte en ny hjälm, de behövdes. 

Jag har inget roligt att berätta så jag publicerar istället en del gamla bilder. Anledningen till varför det är så sjukt många på mig/på mig och astrid är för att jag fått dom flesta bilderna av Astrid, och vi satt typ ihop förut så, jaaaaa..... Har dock försökt rota rätt på lite bilder på andra folks också, men hitta knappt några som jag tror det går bra att jag publicerar. och om ni inte kan klicka upp bilderna så får ni väl antingen skita i att kolla på dom eller säga till. meeen enjoy.

 gooobild på ella och jessica, linnea var även med på ellas vänstra sida, mne jag var tvungen att klippa bort henne för hon gillade inte den bilden! men iallafall! kassjö 2005, söta ändå:D

 ella posar, klassfoto i ...... 4an kanske? snygg mittbena.
 Astrid och jag 2006, VARFÖR PANNBANDET.....eller nej.. bara VARFÖR.....
 hahah den här bilden är så jävla skön
 Astrid och jag 2006, jag ser mongo ut, det gör astrid med.
 Vi igen, jag ser fan likadan ut
 HAHA, minns denna dag, vi gick omkring och gangstrade=busplingade, år 2006
 ÅÅÅ, vet ni hur kul det här var?! 2006
 Så jävla äckliga, jag brukade hota astrid med att he ut denna bild på internet, för astrid inte är så fin här, MEN DET ÄR FAN INTE JAG HELLER
fan vad snygg, sportlovet 2006 (känns bra att det är 3 år sen)
 typ 2007, är olik mig, men älskar att grilla marsmallows lika mycket
 vattenpipa 2007, MYCKET roligt, var typ explosion innan den faktiskt "gick igång"
 hehe sommaren 2007, är sjukt brun efter 2 v i Egypten och är väl glad därför eller nåt (det där är inte mitt vanliga smajl hörni, ser inte ut som en häst)
 jag och johan 2007, vet inte riktigt vad som pågår här?
 ella och jag är förbannat ofräscha, men ändå heta :]:)]])9):);):))] hösten 2007

gillar inte ni mej? :( :( :( :(

ja, som ni kanske har sett några inlägg nedåt här så har Olivia fått idolbilder, den bilden var bara en av MÅNGA. Hennes mejl är helt fullprpppad med underbara bilder från er läsare.

jag har fått en bild. Jag tackar.. vet inte riktigt hur jag ska ta tolka den...


Postad av: Kent_lärare_cool_1860

HATAR ÖPPET HUS

HEHEHE, nu är vi tillbaks. Ella och Olivia alltså. eh..


Hm, vet inte vad ni tyckte om Stinas inlägg, kan tyckas att det var lite långt, men vi, trogna följeslagare av Stina som vi är, läste det hela. Faktiskt så var texten ganska underhållande.... ganska.

Men Henrik verkade tycka det var i topp. Vi vet dessutom en lite hemlis om henke. Han rider, MEN utan rumpskydd, med tajta byxor. Det trodde ni inte va? Givetvis pratar vi om Henke, våran SO-lärare. Vem annars liksom?


Ikväll.....Ikväll är den fruktade kvällen.. 3,5 timmar på skolan. Jävla öppet hus pratar vi självklart om. Alltså vem fan kom på den idén? Dagen borde avskaffas... Fan.Det här är kanske Henke som liten... Vem vet...Såhär depp är vi ikväll.... :(


Gästbloggning av Stina Kalén

Idag kom jag på den utomordentligt smarta idéen att gästblogga på skrotisarna Ella och Olivias blogg. För er som inte vet vem jag är så heter jag Stina Kalén, är Ellas lillasyster och enligt henne benämnd av hennes kompisar som shitthesame. Orsak? Jävligt coolt apbergetnamn på en användare som icket existerar längre. 
Det här kommer verkligen göra ett uppskov för min karriär med tanke på hur många läsare dessa två flickor har. Innan ni vet ordet av kommer jag finnas på varje löpsedel, debattprogram och reklampelare. Det går bra nu.

Efter denna tanke kom en annan tanke, vad ska jag skriva om? Ella och Olivia ägnar ju sina blogginlägg åt knivskarp journalisitik blandad med högintellektuell komik och att vara i samma höga klass som de är, ja, det är helt enkelt omöjligt.
Först tänke jag följa i deras fotspår och skriva om våran hometown Vännäsby men sedan slog det mig att de redan har mjölkat ur det fetaste ur denna byhåla. Visst, jag hade kunnat skriva om när Sverker "accidentally" glömde betala för sin grädde på Konsum vilket gjorde att min pappa betalade den istället men det känns inte top notch.
Sen tänkte jag att jag skulle skriva om Vännäsby elitskola, kanske dra lite anekdoter från min egen guldålder från denna plantskola för framtida genier och världsherrar.
Men nej, istället väljer jag att skriva om något som ligger mig oerhört varmt om hjärtat, nämligen artisten och författaren Martin Svensson.

För er som inte vet vem denna man är, något som i sig är konstigt eftersom han har ett så fenomenalt bra och catchy artistnamn som verkligen sätter sig på hjärnan, så kan jag säga att han har varit gift med sångerskan Dilba. Vet ni inte vem det är, vilket ni förmodligen inte gör eftersom ingen kommer ihåg hur hennes låtar låter, googla!
Sen har han också skrivit boken Hej! Mitt namn var Elton Persson, en bok jag personligen inte har läst men som jag tror är hur bra som helst med tanke på hur poetiska och högklassiga hans texter är. Det är just dessa jag ska skriva om hade jag tänkt. För att förutom att vara gift med en okänd sångerska och ha skrivit en okänd bok har Martin Svensson även skrivit X antal okända sånger. Ibland dessa hittar vi guldkorn som (Du är så) Yeah yeah wow wow och Fiskar som Viskar. Här snackar vi lyckad karriär!

Okej, nu kör vi! Här kommer vers ett i Martin Svenssons låt Fiskar som Viskar:
Alla plockar blommor, blommorna på marken
Och alla får, lägga sig var dom vill i parken
Alla klappar takten, dansar ut på ängen
Och alla får, sjunga lalala i refrängen                                                                             Martins bok!

                                                                                                                                                                         

Ja, lilla Martin, blommorna på marken. Jag vet inte hur det är för er läsare men oftast när jag ser blommor brukar de vara just på marken. Det är inte många gånger jag har stött på blommor i luften eller på hustak.  Sedan tycker jag att Martin är frukansvärt snäll som låter alla få sjunga lalala i refrängen, för är inte detta mångas mål i livet? Att få sjunga lalala i en refräng.

Senare sjunger han det oerhört poetiska Sommarvind, du är våt och jag är törstig. Detta hade inte behövt vara så fantatiskt dåligt som det blir när Martin lägger på ett jävla eko på den textraden! Jag säger bara såhär: Martin! Markus Birro ringde och ville ha tillbaka sin poesi! (Det där tror jag bara en läsare kommer förstå och den läsaren är lite äldre och lite kortare än alla andra... host henrik bolin host)

Okej, sista nu. This one goes without saying:
Vi är som blommor, blommor som blommar
Vi är som svanar, svanar som talar

Vi är som ålar, ålar som vrålar
Vi är som fiskar, fiskar som viskar


Återigen, jag vet inte vart jag ska börja, ska jag börja där han hävdar att ålar vrålar eller där han nödrimmar blommor och blommar eller där han inte rimmar alls med svanar och talar? Jag vet inte. Verkligen, jag vet inte.


Okej, missförstå mig inte nu. Tro inte att jag skulle sälja min lillasyster för att se Martin död, tvärtom faktiskt. Jag älskar honom. Jag tycker han är så rolig, kanske inte på det sättet man vill vara rolig men ändå.
Det ska också erkännas att 1999 satt åttaåriga Stina och var dödligt förälskad i denna blonda kille med Backstreet Boys-frisyr som sjöng om flickor som hade tagit charmexamen och några ord om stora saker.


 

Det var var alltså detta
som fick mitt hjärta att ta några extra slag.
Inget konstigt. Inget konstigt alls.

proffset_niotreoredigerad bild på våran kompiz adam.  funderar på att skicka in den här bilden till nån modellagentur, tror dom skulle nappa. tror inte ni det? :) :) :) :) :) :):):)

Nörderi på högsta nivå

Wollie Bollie!!

Ska nu till stan och trängas med 100 små ungar som petar näsan och fattar inte poängen i Kenny Begins filmen.

Mitt livs ögonblick!

den ända gången stina kan känna sig överlägsen.

/elliz, tro det eller ej men jag är 15 jordsnurr.

bilder från agnäs

Friluftsdag i Agnäs (även kallat Agge om man är cool och med i gänget) Agnäs ligger i Sveriges näst minsta komun Bjurholm, hörde idag att Sorsele tydligen gått om Bjurholm med att vara minst.... Synd om bjurholm.. :(
 
Backarna sög, men det var helt okej ändå, fikat smakade finfint och här är bilder från det: 


olivia kollar skumt på ellas "goda" sallad.


hahaha snygg bild på oss


på språng

det smakar... det smakar... (gott)

som lyckligast, med en festis i handen.


tjarå bruschor


Tack alla läsare! Ni är bäst! Love you! :)

Blir så glad när jag öppnar min mail och ser sånt här. Tack för att ni skickar idolbilder till mig! jag vet att ella också har fått en del, men hon har ännu inte hett ut dom på bloggen. Men fortsätt gärna skicka och om ni inte har skickat än så gör det till: olivia_berglund@hotmail.com.


vännäsby är en guldgruva

De senaste veckorna har vi gjort några riktigt stora fynd på vännäsby elitskola.

Vi gick som vanligt runt i skolan och kollade i papperskorgarna om det fanns något smått eller gott. och en dag...DA DA DA...En mugg FULL med nonstops. Vår dag var räddad!!!
och idag på skolan gjorde då olivia fyndet. dessa guldklimpar låg i korridoren och glänste och det var som att dom skrek: OLIVIA, HÄR ÄR VI! TITTA PÅ OSS! TA OSS! ÄT OSS! så olivia gjorde det, tog ena, och mikael (bilden här nedan) tog ena och kasta den på olivia. kort därefter tog hon även den godisen, dock lite trasig men ändå lika tasty som vanligt. (werthers original för er som inte ser........skaffa glasögon......)


MIKEL nilsson vår securitas på skolan.
Om man inte sköter sig så får man en ordentlig omgång av polisgreppet. och det är INTE SKÖNT.

den jäveln....

Jag och Olivia har en bilddagbok, mest för att kunna stalka andras, men vi heter ialla fall något så oskyldigt som orangahunden. Vem skulle någonsin kunna tänka något ont om det??

Men då när jag loggar in, mitt hjärta hoppar av lycka och jag blir varm i magen när jag ser att vi fått ett privat meddelande. JIHOOO. Jag trycker upp det men glädje i kroppen och väntar förväntasfullt, VAD ÄR DET JAG SER?? någon lite snorunge född 1996 till och med har skrivit

 BMosten   Igår, 17:55
Jävla pedofil. Hur gammal äru?

Hur kan någon tro något sånt om oss..? :(

M.V.H
ledesen_Ernst_60år
 http://www.soderstroms.nu/Bilder/Gubbe%20You%20want%20it%20we%20got%20it.JPG

STAY THE NIGHT

Ella och jag lärde oss ett nytt ord idag som jag tror stavas såhär: stezee.. stezeeat...? okej, jag vet inte hur det stavas men det uttalas såhär: stiiisatt. INTE spisat. STIIISATT.

fast ni kan ju klura på vad det betyder, vi tänker inte säga....HA!!!
http://www.timeoutstudio.se/cms_uploaded/20060729212da311.jpg
Fan vad han steezar.. steeze som faan...


föresten, här är en bild när ella kör skoter. denna bild togs på vindelälvsdraget här i byn, då ella visade alla med hundar och skidor hur fan det skulle gå till egentligen. så hon drog fram skotran, körde ner från kullen där hon bor och ut på isen.

det står: he gå då förbannat lätt när man smörjt skotran med smööööre.

det var det ella skrek hela tiden. med basröst. inte några fjolliga tjejskrik inte. och inte hade hon hjälm heller.
alla som är coola kör utan hjälm.

det är vad vi hört iallafall.

Välkommna alla biljarders läsare. :)

välkommen allihopa. bloggen är inte längre hemlig, SYND FÖR ER SKELLEFTEÅ! HA!
eftersom att läsarantalet nu ökat drastiskt så har vi självfallet frågor om alla er läsare, och vi antar att ni har frågor om oss. men vi börjar.
VILKA ÄR NI ALLA? hur gamla är ni? vars kommer ni ifrån? har ni barn? vill ni ha barn?

svara gärna.

ella:
15 år. kommer från mammas, du vet vad... och bor som bekant i skogen i vännäsby. (INTE VENNESBY). Har snäppet under olivia i smeknamn, TACK FÖR DET. Min favoritsysselsättning är att sitta och skratta åt msn smilisar på msn. (elliz_93@hotmail.com om ni vill ha några smaskiga) Jag hatar engelska i skolan, min dröm är väl att klara IG typ..

http://www.wazaw.com/wp-content/uploads/2008/07/ugly_cat_1.jpg
Detta är min älskade kisse. :)
(har även en ny ring, är såklart prada)


detta är min bror han är en av mina största förebild.
Han är som gud för mig.olivia:
15 år, kommer från umeå bb, men är uppvuxen i vännäby (tur för mig:P:P). har väl typ 25 smeknamn, suger på att sy (önskar jag kunde), stör mig som faaan på folk som smaskar eller andas högt. hatar även dessa hjärtan: <3. dom borde utrotas. hatar att träna, hatar sport. trots detta trodde dom på praoen i höstas att jag var träningsnarkoman. märkligt.

snyggaste bilden på mig:


Dr.Phil. the man in my life. (tyckte egentligen bara att bilden var jävligt ful)

"snygging..ja, precis du! hehe...ye...heting. mm, precis. Just du! mm!"


här är jag i mitt esse, var då just hemkomen från en plåtning. snygg pose va? vad tycker ni om mina fingrar? snyggt tecken va?tycker nästan att jag har läppar som är lite lika kenzas på den här bilden. :-) det gillas. :P


folk säger ganska ofta att jag är söt när jag sover. kan inte göra annat än att hålla med..

smöööööör

smööör som man säger i norra sverige, där dom typ åker på renar till skolan. där dom typ inte har bilar för det inte finns några vägar.

men smör är ju faktiskt ganska gott. jag tror jag ska gå och sleva i mig lite nu!

 http://skolweb.hammaro.se/mormoh/slojdsidor/Skulpturer/slev%20av%20.jpg + http://www.matservice.se/bilder/stora/7310865005496.jpg= (jag när jag är färdig)


det känns lite jobbigt att vara duktig på att skriva inlägg när jag och Olivia är de ända läsarna.
MEN DET ÄR JU OCKSÅ ROLIGT.

RSS 2.0