Ella & Olivia -

Saknar dig.

Får jag fråga en sak? Ja, jag vill fråga dig. Nej, det handlar inte egentligen om dig.


Vars hamnar man sen? Ja, efter döden såklart. Återföds man, eller är det bara slut? Är man bara borta? Finns det någon himmel? Finns det något Nangijala?


Jaja, jag vet att du inte kan veta det. Jag vill fråga någon som vet, men jag kommer ju ändå inte få något svar.

Mattias vet ju, och han brukar jag prata med ibland. Såklart svarar han inte. Men jag tror att han hör. Och jag tror att han ser mig.


Ibland vill jag kolla efter vars man hamnar, om man återföds, om himlen finns och alla änglar, om Skorpan och Nangijala finns. Men jag vet att jag inte kan.


Men du. Nej, inte du den här gången. Du. Ja, just Du Mattias! Jag önskar att jag kunde plocka ner dig på jorden igen. För jag tror att du är i himlen. Och du.. Jag saknar dig.


Nej, du behöver inte gå än! Jag vill bara säga en sista sak, fast jag tror du vet det. Jag tror du har vetat det hela tiden, ända sen 2006. Att du har en speciell plats i mitt hjärta. Det har du alltid haft och kommer alltid att ha.


Och du.. Vill du veta en hemlighet? I min gamla dagbok, den där rosa som du var mig när jag köpte, där står ditt namn på varje sida. Ditt namn i hjärtan och ditt namn i samma mening som älskar. I samma mening som föralltid.
Att du är borta alltså. Ibland så fattar jag det fan inte.
 
 . . -Olivia


DAGEN KOM TILLSLUT, DAGEN JAG TAPPADE BRICKAN

idag kom den dagen man fasat för, dagen man hade hoppats på aldrig skulle komma.

det började ju så jäkla bra! jag, adam, mikael och ella var nere i bibblan. ella och jag var på gång, på hugget, och retade mikael som fan för både de ena och de andra. (vi brukar göra det, jag har ungefär 75 smeknamn och ella snäppet mindre)

men sen..
lunchdags, köttbulls och makaronies och vad händer? JO JAG TAPPAR BRICKAN!!!!!! ahmen helvete, jag HÖR hur mikael garvar, nej förresten, ALLA garvar, följs upp med en applåd och där står jag och glor på min mat.  och vad händer sen, jo, jag får följa med in i köket, hämta en sop och sopa upp skiten. SEN, SOM OM DET INTE VAR NOG, får jag sätta mig på fötterna och TORKA golvet. en stund i livet då det inte kändes så kul faktiskt.


sammanfattat: en jävligt pinsam händelse, skall icket upprepas.


random bilder tagna igår.

/olivs

kom tillbaks
 snälla..

en dag... DÅ JÄVLAR

En dag, då jävlar ska jag bli bra på skridskor! jag ska bli konståkerska och klara 5 varv i luften. Klara att åka baklänges, slippa åka med en ful klumpig hjälm på huvudet som man dessutom måste klämma in en stor ful mössa under.

just nu är på jag stadiet:
kan inte åka baklänges utan att ramla.
kan inte åka på ett ben.
kan inte hoppa ett halft varv.
KAN INTE STANNA, eftersom jag inte kan stanna slutar det alltid med att jag åker med fullfart in i sarjen.
idag på idrotten slutade det på det värsta tänkbara sätt..


Jag hade såklart mobilen mellan sarjen och min höft.

Ni kan väl ialla fall känna lite medlidande..
min mobil har spruckit och mitt hjärta lika så.

/ledsna_ella_93

bittttter

Olivia här. Fan, vad jag har en dålig dag. Egentligen så är den inte dålig utan mera sur. Jag har som vanligt haft skitkul på skolan, fick se en jävligt rolig bild i en killes mobil vilket fick mig till tårar, hahahah, har inte skrattat så mycket på ett tag!

Men har ändå varit en bitterfitta idag. Har fått en cp-bok på matten (JAG HATAR ALGEBRA, fast bad dock om boken själv för jag har nu insett mina PROBLEM....), fick inte redovisa på SO:n idag (har jävla sur-berlinmuren) och gjorde ett jävligt dåligt NOprov. Kan lugnt säga att jag inte ska bli fysiker. HATAR NO.

Som ni hör så hatar jag väl de mesta idag. Najs iallafall att vi ska vara i vännäs i morrn och ha foto analoga hela dagen. fast Ella ska ha bakning och film/redigering tror jag! man fick välja själv serrni:)


Nu ska jag äta. HEJDÅ.

checka dom här bilderna, FAN VAD SKÖÖÖÖÖNT!!! Egypten maj-2007. 2 år sen, jag var ju fan en sketen minigris då.

 Ganska snygg bild på mig.
 Mahmya, paradiset på jorden, TRO MIG...


skulle ha hett ut bikinibilder om det inte vore för att dom inte är så smickrande;);););););););) strandad_val_93

hejdå!!!!!/olvan

m-m-m-m-mat

Det bästa med tävlingen var att vi fick gratis hamburgare, gratis chockladbollar, gratis festis, gratis alla hjärtans dag förpackning och att det fanns en kiosk man kunde köpa gorra i. (även kallat godis för er retards). det rockade, det gjorde även att jag blev tyngre inför andra åket i storslalomen och slutade på en tredjeplats YEAAAAAAH!!! :D :D :D

http://hittat.files.wordpress.com/2007/10/hamburgare.jpghttp://www.submans.se/shop/submans1/images/shop/chokladboll_stor.jpghttp://www.aroma.se/files/2b77dc864136cabcbc7333f5ff02ef8f.jpg
DETTA GJORDE MIN HELG!PRISPALLEN och friendz <3333333333333333333333333333

/ella även kallad supersize

vi älskar kommentarer

under en tid av våran bloggkarriär kammade vi NOLL kommentarer. trots att vi vädjade att ni skulle kommentera hände ingenting. (huge besvikelse, HUGE)

MEN NU, nu helt plötsligt får vi massa kommentarer! först trodde vi att det var Stinalee, ni vet, hundflickan som har fett många läsare (http://www.stinalee.se/ ni som undrar), men det kändes lite fööör avlägset (hon bor ju ändå i göte-borg, hur många mil är inte det?!)

ne, men nu allvarligt. det är en sak vi undrar. VEM ÄR DU kluriga varelse med TRE olika ip-adresser? snälla, ge oss en ledtråd eller helst ett namn. man skulle kunna tro att du är lika listiga som oss, läs här  för att fatta det där toppenroliga SKÄMTET


PLEASE.Här ligger Olivia och väntar på kommentarer. Bild tagen igår.

Många goa kramar och hälsningar
- Eder Ella och Olivia

Jag är hennes idol

Dryg 9:årig tjej som heter ellen. Varje gång jag går till matan följer hon efter mig och KRÄVER en kram. ibland börjar hon till och med springa efter mig, hon är snabb som satan (typ snabbare än mig, trots att jag har vg i idrott)
På något konstigt sett lyckas hon få tag på min msn och skriver varje gång jag loggar in, så här ser det ofta ut:


Roliga och underbara smilisar har hon i chatten. JÄTTE ROLIGT ATT HELA TIDEN FÖRSÖKA GISSA VAD SOM STÅR.


Hoppas du haft en bra utlandsresa KL! vi älskar dina kommentarer.

/ELLIZEN

min förebild inom blockflöjteri

Olivia här, som ni säkert vet så har ju jag fått en blockflöjt av ella. igår pratade jag med anna, som spelade flöjt när hon var mindre. hon har tydligen SPELAT PÅ ETT DOP. aaa då måste man ju fan va bra!

idag fick jag ett sms av anna där det stod att jag skulle kolla på hennes blogg, och vad får jag se? JO DENNA UNDERBARA VIDEO
hahahah så jävla rolig film

anna är KUNG
och det är hennes blogg som hon har med sin syrra också

RSS 2.0