Ella & Olivia -

Jag har visst gröna ögon

Tjena bloggen! Min syrra har jättegröna ögon, och jag tycker också att jag har gröna ögon men syrran har fått för sig att jag har blåa???




Öööööööööööööööh, blåa??
 
Sen kan det ju se ut som att jag just varit hos optikern och fått sån där gul sås (typ currysås, alla ni som brukar vara hos optikern fattar vad jag menar) i ögat för att kolla typ hur torra ögon man har, men oj så fel. Så fel.


ps: vad fan har hänt med ellas update???:(


Kommentarer
Postat av: Götes son

Ville bara säga att nu när jag bor i Mora så bor jag ganska när Adam och eftersom vi var bästa kompisar förrut så har jag tänkt hälsa på honom, göte och fam. kankse också följer med. Tar såklart också med några hemmagjorda pizzor från El Soeto som han gillar så mycket. Färskpressad finn juice också såklart, hans favorit dryck. Göte är ju 62 blast så kan ta ett tag för dom att komma när men men. Längtar tills jag får träffa han igen Mvh: Halski ruski/ Adams bästa kompis/ Olivias Man

2009-08-28 @ 23:08:58
Postat av: Götes son igen!

Tja igen! Glömde säga en sak. saknar elevensval som fan. Allt var så roligt med frisk och co. Sen när ni var i mediasalen och sabbade min konvertering. Fast egentligen var det ju inte ni, dampade bara för skoj skull. :) :)



PS. JAG VALDE MEDIA FÖR ATT MIKAEL GJORDE DET! :)

2009-08-28 @ 23:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0