Ella & Olivia -

50 dagars besöksförbud

Wellwellwell, 

Kom just på vilken jävla shopping jag har utsatts för denna månad. Jag var på stan med mamma och oj vad mycket vi handlade. En tröja, ett par byxor, en kofta, en väska.. Och igår var jag på stan med syrran, jo, även då lät jag pengarna flöda. Blev ett kollegieblock som är lite spacat för 85 coroñas, en kofta för 199 och en kjol för 249.

Shit... Nu har jag besöksförbud från stan, detta håller inte.HAHA, vad är väl ett blogginlägg utan bild, så i brist på annan får ni se den där...
EN bild då jag hade på mig min nya kjol, FAN VAD SNYGG DEN ÄR. Bra köp. Mycket bra köp.

jag trodde privyet stavades med j

Haha, var inne på omegle idag och chattade lite i brist på annat, och HELT UTAN att jag skrivit något skriver en person såhär till mig:hehehhe, oj, pms idag???

MOT SKELLEFTEÅ!

nu beger jag mig till SKELLE(fteå).

där blire röjj!!!!!!!!!
vi ska fira mormor och morfar som har varit gifta i 50 år.
nej vi kommer nog fara hem där kring 7 (PÅ MOROGNEN, KOMMER PARTAJA ÄNDA TILLS DESS!)

hejdå
/ELLI


juste, det var även i skellefteå som trästock var, och på trästock, ja där var vi! (ville bara skryta lite)

jag ska fan bli ung mamma

Haha, igår var jag och Evelina på ICA, stod och hängde vid våran favoritavdelning (nej, inte chipsen, godiset antagligen????)

Iallafall, så stod det två småbarn där med och kikade bland godiset och dom var väl kanske 8-9 år. Så här löd deras konversation:

Barn 1: Nu har jag tagit det här.... Hur mycket blir det?
Barn 2: Vet inte..
Barn 1: Vad är 8+5?
Barn 2: Vet inte... 18 tror jag!


Hahahhahahaha, dom är för roliga ändå. Typ som när jag och min 4 år äldre bror cyklade till skolan en dag, typ när jag gick i 3an och han försökte förklara för mig hur man räknade multiplikation. Jag fattade noll.

renget piskar mig

kl är halv 10 jag jag ska dra ner till vby city för att döma en match.det borde vara förbjudet att spela såhär tidigt på en LÖRDAG.

jag kommer se ut som en blöt (orange)hund.......


juste, gärna en LOCKIG orange hund. det är charmigt och mycket stiligt.

/ella, PAINT MASTER


ps.
glöm inte kolla in orangahunden på bilddagboken, där uppdaterar vi riktigt ofta

Jag har visst gröna ögon

Tjena bloggen! Min syrra har jättegröna ögon, och jag tycker också att jag har gröna ögon men syrran har fått för sig att jag har blåa???
Öööööööööööööööh, blåa??
 
Sen kan det ju se ut som att jag just varit hos optikern och fått sån där gul sås (typ currysås, alla ni som brukar vara hos optikern fattar vad jag menar) i ögat för att kolla typ hur torra ögon man har, men oj så fel. Så fel.


ps: vad fan har hänt med ellas update???:(


hässlich farben aus das haar

Hehhehe, nu ska vi ha en undersökning, så det är viktigt att ni kommenterar (varför får vi typ aldrig kommentarer såvida vi inte ber om det???)

Okej, nu ska ni få se mitt skolfoto som jag faktiskt hann ta på Östra:
 

Det viktiga är här nu hårfärgen. Vad tycks??? Snygg? Ful?

Jag röstar på ful, hahaha alltså vad hände med färgen? Okej, mamma tyckte inte att den var fin vilket hon sannerligen uttryckte, men jag trodde inte att den såg ut sådär? Den skulle väl vara helt okej på någon annan...

Ni andra får bestämma själv vad ni tycker. Har lix en annan färg nu ;););)) I'm So Fake! :)

/olvan!!

vem uppfann midgårdsjoggen?

sportskolan midgård har idag midgårdsjoggen. man får gå eller springa 5 km.
för att någon överhuvudtaget ska gå med på detta mutar de med fika för alla som kommer i mål
http://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2008/09/02/rock_n_roll_marathon_start.jpg
såhär kommer det se ut när vi springer.....t
alla är supertaggade


/ElLaELLAella

ps.Olivia skulle ha varit med. hon hade älskat detta!
SPORT <333 OLIVIA

HIHIHI

Ikväll var jag med Astrid, fan vad bra det kändes att träffa henne, har inte träffat henne på jättelänge kändes det som. Iallafall, hon sa en grej jag gillade, det var något i stil med:

"Olivia, du har verkligen förändrat mig så jävla mycket. Du fick mig liksom att stå upp för mig själv och våga säga mina åsikter."

FAN vad glad jag blev då. NAAAJS att JAG fått HENNE att stå upp för sig själv!Såå, det här är väl jag just nu då..


PS:
Fick en kommentar som jag ska svara på:

"Ett hett mode tips att använda den där! ;) Men vilken linje går du? :)"

Svar: Haha, jo, den passar ju mig, FaShIoNiZzTaH som jag är ;););) Jag går Samhälls!

FÖRLÅT MAMMA FÖRLÅT

Även jag sitter här med min bärbara ( ;) ;) ;) ;) )  och såg just Ellas inlägg. Pontus sitter i soffan brevid min, och hörde därför låten.... Den uppskattades väldigt...
 

 


och ella hade verkligen rätt, den sätter sig på hjärnan....


busig

hihih. sitter här på en samhällslektion och uppdaterad. är man busig eller är man?
en kille i klassen sitter  och lyssnar på "Mamma förlåt"  från Lilla melodifestivalen 2005. mycket charmigt
låten fastnar på hjärnan så man går och nynnar lite högt för sig själv "förlåt mamma förlåt" man känner sig mycket cool då. mycket

Vet nI hur mycket armmuskler man kommer få efter att bära runt på denna dator?? dessutom har vi hämtat uT flera böcker i olika ämnen som man dessutom måste konka runt på.....
vi får inte våra skåp förrens nästa vecka!!

http://andreanilsson.blogg.se/images/2009/stora_muskler_1_14623859_33501365.jpghttp://82.183.193.41/pixboweb/Pixbo/images/perarne/muskler.jpg
Jag och Olivia. detta är efter tre år, när man har burit runt på sin dator. YOU LIKE???

juste... hamnade i snabbmattegruppen.. 60tal per mattelekton!!!! det är ju en årsförbrukning av mattetal.

byebyebyebyebye pöss gömms

/ELLA, muskelkvinnan

DAATOR

Idag fick vi våra datorer!!!!!!!!!!!!!!!!!! Datorn vi fick idag ska man ju såklart ha på skolan, vilket äger, vad fan gjorde man på rasterna när man inte hade egen dator??? Det dåliga är, MAN MÅSTE BÄRA OMKRING PÅ DEN HELA TIDEN

Okej, man får he den i skåpet också, men det rekommenderas inte och varför fattar man ju....(ja, för att den inte ska bli stulen då) Men drygt är det, vi fick en datorväska av skola, men kolla hur fan den ser ut då:
Hahahahah,  jag vill inte gå omkring med en sån där?????  Nä, jag får väl ta datorn under armen (eller leta rätt på en vettig väska...)

/olvan


hiss och diss

 


Sport (framförallt fotboll)

Ja vad kan jag säga, finns det något bättre? Känslan då man vet att det är fotboll på idrotten i skolan nästa dag... Ja, den är underbar. Då laddar jag upp. (Typ med ett sjukintyg från mamma.)


Gymnasievalet

När man trodde att det var över och man hade valt rätt och allt var bra, ja, då blir det ändring! Un-der-bart! Härligt är vad det är att komma efter en vecka i en ny klass, som man skulle gått i från början, men ändrade sig sisådär 4 dagar innan skolan skulle börja!

Prova jeans

Älskar när man står där i provrummet och kämpar med jeans, och man känner att kroppstemperaturen höjs och snart kommer svetten. Riktigt skönt är man dragit på sig ett par jeans bara för att få det konstaterat att man inte får igen knappen. Ja, då är det bara att ta av sig fanskapet igen! Underbart! :)
Sverige

Ja, klart vi ska, precis som Paulina Danielsson (paow.se) klaga på Sverige. Ja, här skiner inte solen varje dag som i Afrika, det är ju himla synd att man slipper svettas som en liten gris så fort man vistas utanför huset. Ja, jättesynd. 
 Eller inte..

Spotify

Ja.... Det är så jobbigt när man lyssnar på musik och den där reklamen kommer upp mitt i låtenbytena. Trots att jag har ett skitbra musikprogram som man får lyssna gratis på musik kan jag inte låta bli att hata det för reklamavbrotten. Det är sååå jobbigt! Okej, det här funkar inte, jag älskar spotify med eller utan reklamavbrott!!!! 

Folk som inte gillar sport

Fan, vad drygt det  är när någon inte gillar sport. Sitta och lyssna på deras tjat om hur jobbigt det är att springa 8 kilometer (HALLÅ, VEM KLARAR INTE DET?), eller hur gärna dom vill slippa gympan.... Verkligen drygt. Eller.. Okej. Där ljög jag..

gAnGsTaaHhH

wow
nu är jag som alla andra 16 åringar.
även jag har vågat sätta mig i en bil. och KÖRT!
körde runt här på våran väg olagligt!! kände mig verkligen som en av vännäsbys alla gangstaahhhhhhs

http://www.hammarbysjostad.info/storage/sssb%20bil%20kr%20som%20galning%20i%20hammarby%20sjstad.jpg
brände lite gummi när jag liks var igång.
ni kanske ser att jag har hjälm på mig medans jag kör... min familj är lite överbeskyddande.

/ELLA_gangstaah

liljaskolans mat..

Idag var ju min första dag på liljaskolan. Som ni kanske har hört om ni funderat på att börja där så ska det vara den skola som lägger ner mest pengar på maten i länet/Norrland/Sverige (minns inte hur det var rikigt).

Varje gång jag har ätit där så har det inte varit mycket att hänga i julgran. En gång fick vi kyckling med jordnötssmör i (fyfan vad vidrigt?!)

Så idag när jag gick dit hoppades jag på att dom skulle visa att dom faktiskt lägger ner mycket pengar på maten. Men vad fan får vi?

Jo, köttbullar. BARA. Eller juste, man fick lingonsylt eller brunsås till. Och lite sallad.

Wow, I'm stunned.


Annars så är Lilja jävla mycket bättre än Östra och det känns bra. (Bara för att vara lite positiv)

Löshåret visar sig

 
klicka på bilden så kommer ni till bloggen


Haha, kolla hennes frisyr. Det är som ett litet "hål" där i mitten på huvudet där det knappt är något hår? Och flätan (hårbandet)??  Men läs kommentarerna på det där inlägget då hon själv publicerat bilden, finns på början på hennes blogg. ALLA TYCKER DET ÄR FINT! Vars nånstans är det där fint?

TACK MAMMA!KOLLAA vad jag har köpt! Eller, okej, mamma har köpt - TILL MIG! Jag ska leva med den, frodas med den (vad är frodas egentligen? lät bra iallafall), jag ska fan ha med den i graven.

Kort sagt, jag älskar den. Och det vita som ska föreställa mitt ansikte på bilden, ah, jag ler...STORT

/ olli


SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN

HEJ! Här kommer dom efterlängtade svaren från frågestunde. LÄS OCH NJUT

vad är väl ett inlägg utan bild (tummen upp för alla frågor, TACK)


skulle ni ha sex med en fläskfilé eller strula med ryssen en timme per dag?????

ps. en ostekt fläskfilé

Olivia svar: EH, först och främst, hur har man sex med en fläskfilé????? nämen jag gillar väl fläskfile...tar nog det
Ella svar: Mat är alltid gott!


vilken är umeås största blogg???
Båda svar: Foki? Iallafall inte annas.....HEHEHE


varför petar ni i näsan???
Olivia svar: Vem fan orkar gå ner i köket för lite salt-smak??? För man her väl fingret i munnen efteråt? Eller?
Ella svar: Det gör att jag kan slappna av innan jag ska sova.. En skön känsla på fingret liksom.


olivia: har du sett twilight filmen??? isåna fall vem såg du den med?

Svar: HAHA, jo, senaste gången såg jag den med ANNA, det var en upplevelse....

vilken är eran favoritblogg???
Olivia svar: Jag gillar www.systrarnasvedberg.blogg.se och så har jag min absoluta favoritblogg som inte ens bloggar längre (väntar dock spänt på att hon ska börja igen) www.liverefter.blogspot.com
Ella svar: En bra sysselsättning är alltid www.desireenilsson.blogg.se , hon uppdaterar ofta och är jättedum i huvet.

Hur kom ni på att blogga?
Båda svar: Ja, vi båda gillade en fotoblogg och ville ha en blogg som den, så själva syftet var i början att ha en fotoblogg. Men som ni ser har vi misslyckats totalt....

Varför började ni blogga?
Båda svar: Läs ovanstående svar????

är ni nå milf?

Båda svar: EEEEH, ja??

är ni oskuld?
Olivia svar: INGET SVAR
Ella svar: KLURA PÅ DET

varför har ni blogg tsm o hur kmr ni på saker att skriva om egentligen?
Båda svar: Det är roligare tillsammans! (Olivia har haft en egen, HON VET...) Ella skulle ju aldrig fixa det själv, uppdateringen från hennes sida är ju inte alltid på topp.... Vi bara kommer på sakerna, det är ju grejer som händer i vardagen?

ngn bra artist ni vet?
Olivia svar: Lars Winnerbäck, Coldplay, Veronica Maggio, Paolo Nutini, Kapten Röd och en massa mer.
Ella svar:  Veronica Maggio, Bob Dylan, Bright Eyes, Jimi Hendrix.


har ni spotify? skicka spellista?

Båda svarar: ja vi har spotifyplaylist

när blev ni kompisar?

Båda svar: I 7an, men vi blev väl bättre kompisar i början av 9an!

vad gillar ni med varandra?
Olivia svar: Ella är rolig...... 
Ella svar: jag blev först kompis med olivia för hon var så sjukt bra på fotboll. Hon lärde mig massa trix.

intressen?

Olivia svar: Jag har typ inga intressen.... Snowboard?
Ella svar: fotboll, åka slalom, vara med stina och med kompisar :) :)

Hur många kor har ni och vilken färg?
Olivia svar: Jag har 4 stycken, jag brukar låta dom beta ute på olofsborg. dom är gröna, smälter bra in i gräset!
Ella svar: jag har en ko. kisse heter han. han är grå och vit om klövarna.

Ha eller va Bert Karlsson? (Ha= ligga med resten av livet, va= vara resten av livet)
Olivia svar: Va såklart, han har ju respekt
Ella svar: Va, vem skulle inte vilja äta hur mycket som helst och inte bry sig?

Vem i High School Musicalfilmerna personifierar ni er mest med?
Olivia svar: Åh, Vanessa.... Har en lika ljuv stämma som henne :-) :-) Säger dom flesta iallafall....
Ella svar: zac han har brunt hår.

Gillar ni broccoli?
Olivia svar: Ja det är ju götta
Ella svar: jag gillar broccoli.

Hur kommer det sig att Ella vet så lite om modern och omodern populärkultur?
Ella svar: är duktig på att dölja saker......................................

Pga detta (alltså förra frågan) Hur kommer Ella klara sig på kultur-och mediagymnasiet Midgårdsskolan?
Ella svar: BRA. en motfråga till dej stina: varför är du så ful?

Olivia, har du hittat "Negerbänken" på östra och hur skiljer sig denna från resten av bänkarna på skolan?
Olivia svar: NEJ! Jag gjorde aldrig det... Jag funderade faktiskt på vart den där bänken fanns och OM den fanns. Jag var skiträdd att råka sätta mig där också....

Hur mår ni egentligen?
Olivia svar: Jo helt okej, fast min ena lins är lite suddig just nu och mitt tuggummi smakar inget längre, själv då?
Ella svar: mår fina fisken.

Olivia, är du kompis med Ella för att du gillar henne eller pga att vi är så nära vän med Sverker, eller Sverra som vi kallar honom.

Olivia svar: Helt klart.

hur många hårstrån har ni i era rövar sammanlagt?
Båda svar: Senast vi räknade var det 62.

Olivia: Hur blev du bästis med Kissie?
Olivia svar: Jag var med i hennes BFF-tävling och vann!!!!!!!

Ella: skulle du kunna ha sex med den rullstolsbundna killen i din klass?

Ella svar: nej, men det är inte för att han har permobil utan för att jag inte är attraherad av honom. punkt slut.

är era kusar radiostyrda?

Båda svar: Ja, vi har en liten sändare i varje. Jättepraktiskt! Ibland busar vi och tar varandras kontroller. Det kittlas!

Vad kom först: hönan eller ägget.
Båda svar: En motfråga: Är läran om dinosaurier historia eller biologi? SVARA PÅ DEN DU!


- hur ofta skiter Ni?
Olivia svar: Har inte räknat på det men kan återkomma med protokoll?? Med bilder om du vill???
Ella svar: jag däremot har fört protokoll. 14 gånger i veckan i genomsnitt.  

- varför är olivia så sportig och ella inte alls?
Båda svar: Ja, det undrar vi med? Kan vara för att Olivia bor granne med fotbollsplan och Ella uppe på berget?

- vilken sida av käften börjar Ni borsta?
Olivia svar:Höger!!!!!! ANNAT GÅR INTE
Ella svar:  kanintänderna går alltid först.Vilket är erat finaste klädesplagg och hur många vänner har ni (bara dom som finns på rikt!!!!!!)
Olivia svar: Min nya klänning ---> BILDLÄNK .. Typ en, Sally "Bengan" Berglund. Nämen jag vet inte, ett antal? Alla som är mina vänner, kommentera
Ella svar: mina nya pradatrosor. vänner...... 70?

Olivia, du verkar ha en stor kärlek till bananer. Varför?
Olivia svar: För att dom är goda, har fin färg (och form)....

tror ni på gud? om inte vad tror ni på?
Olivia svar: Haha, ja, när saker går bra tackar jag gud, men när saker går dåligt skyller jag på han. Skönt att ha någon att skylla på när allt egentligen är ens eget fel
Ella svar: ja typ. tre veckor på strömbäck, efter det var man fast i guds klor.

hur känns det och va "bellz utan rälls"?
Ella svar: tomt... inget att klia tungan på....

har ni några tvångstankar? vad?
Olivia svar: Nej, men ibland, som för någon dag sen, var det släckt på toan när jag var där inne (orkade inte tända), och då när jag skulle gå ut tände jag lampan och släckte den igen. Vet inte varför.
Ella svar: ja.. när jag åker bil så måste jag göra något mellan varje lykstolpe. tillexempel bita ihop tänderna extra hårt, eller lyfta på fringret. när jag väl har börjat kan jag verkligen inte sluta. skitjobbigt när jag ska försöka somna i bilen.... OMÖJLIGT.

vilket är erat favvogodis?
Olivia svar: POLLY! Fan, vad gott
Ella svar:lakris salta DÖSKALLAR

hur många läsare har ni?
Båda svar: En sak är säker, konstigt att vi inte är med på topplistan med våran statestik. Tack för att tittar in här varje dag! Det gör oss så stolta!

vad är meningen med livet?
Olivia svar: SPORT!
Ella svar: att ha rolit!

när kliver ni upp på morgonen?
Olivia svar:Ja, nu när man är stolt lilja-elev så blir det 07.20!!!!!!!
Ella svar: 06.30.......

varför är jorden rund?
Olivia svar: Skulle den vara platt eller?
Ella svar: tro inte på allt du hör....

vem uppfann datorn?
Olivia svar: Pappa...
Ella svar: olivias pappa


hur äter ni era bananer?
Olivia svar: Skalet på! Givet!
Ella svar: skalar först. sen hugger jag in på läckerheten....

hur äter ni era ballerinakex?
Olivia svar: Jag tar bort det gula och försöker få bort all nougat men det misslyckas alltid och när jag fått misslyckandet bekräftat så slukar jag hela alltet.
Ella svar:tar först bort locket. hoppas då innerligt att chokladen ska sitta fast på locket. för då pillar jag bort den och sparar till sist. (händer dock en gång per halvår..)

ärligt, erkänn att ni kommer sakna vby?
Olivia svar: JAA!!
Ella svar:fanns inget bättre.

vilken var er senaste resa?
Olivia svar:Hem från Umeå FÖFAN
Ella svar: resan var nu till Olivia

vad ser ni fram emot just nu?
Olivia svar: Att Lars Winnerbäck släpper sin nya skiva (fan vad nörd jag är), och jag längtar också tills då jag ska till Adam nästa gång!!!!
Ella svar: tills jag ska övningsköra! sitta där bakom ratten och njuta.

varför frågar jag så mycket?
Båda svar: För att vi vill det ANTAGLIGEN

Hörde att Jesper M och Ellas förhållande varade länge. Hur länge ungefär?

Ella svar: varför påminner alla mnig alltid om det. VET INTE. TÄNKER INTE TA REDA PÅ DET HELLER.

Olivia, vad gillar du bäst med Adam och hur länge har ni varit tsm? 
Olivia svar: Jag gillar allt med Adam, fast bäst är ändå att vi är så lika och jag kan vara mig själv med han. Tillexempel kan jag göra en skitful grimars och han gör likadant efteråt, det är roligt. Vet inte exakt men några månader är det.

Ella, är du på g eller tsm med nån just nu?

Ella svar: nej..... och det känns som om jag är den ända i hela vännäsby. MITT LIV SUGER

Olivia, hur skulle du reagera om Ella "kom ut ur garderoben" så att säga och förklarade sin kärlek till dig?
Olivia svar: Hahaha, jag skulle bli förvånad... Och sen ta avstånd.....

Ella: vilket är ditt favoritkontorsmaterial och när ska du börja övningsköra?
Ella svar PENNA. Om stina någon gång kan ta det där körkortet går det nog bättre för mig.........

Olivia: Vad vill du bli när du blir stor och vad tror du att du kommer bli?

Olivia svar:  Jag vill bli civilekonom och jag tror att jag kommer bli det också (om inte etta på bloggportalen så ;);;););));;)))

Har ni ngn gång bestämt er för att rosta en macka och stoppat ner den i rosten och sen gått till kylskåpet och insett
att "VAFAN, jag vill ju ha fil o flingor" och sen poppat upp den ur rosten och stoppat tillbaka mackan i påsen?

Båda svar: Hahahaha, nej, aldrig, men bra idé. Ska bli roligt att se familjens reaktion.

Då Ella FUSKADE på HK provet, hur mycket hade hon antecknat då? Såg att hon hade skrivit in det i mobilen.
Ella svar: hela provet! nej, men typ ett ord....  

Sen kom jag på en sak som hämnd. Jesper morin, kallas väl morre från er och dom andra? Och Ella har ju sin morotsbakrund, right? Och smeknamn för morot borde ju också bli morre? Tror dom kan bli något igen faktiskt. Å frågan lyder: Ella, får han chans på dig?
Ella svar: VARFÖR DRAR ALLA UPP DETTA IGEN??? nej, han får inte chans på mig!


olivia, varför är du så jävla dålig på att välja gymnasium?
Olivia svar: Ja, det undrar jag med! Säg till om du kommer på svaret.

ella, varför är du så mån om rullstolskillen i din klass? är ni bra kompisar? vill du bli hans kompis? (svara seriöst)
Ella svar: För han är snäll! nej jag tror inte att vi kommer bli så bra kompisar. HALLÅ HAN HÅLLER JU INTE PÅ MED SPORT?


hoppas ni är nöjda med svaren, det var jävligt drygt att svara på alla frågor


Har egentligen sådär vita tänder IRL också ;);););)

Haha som ni säkert märkt sen tidigare så har jag en webcamera, och den är inbyggd i själva datorn. Har på senare tid då jag tagit bilder som jag ska använda i bloggen märkt hur sjuuuuuukt vita tänder man får av den!

Kolla bara:


MEN LITE VITA ELLER? Colgate???? Fast man får ganska vit hy också, är faktiskt LIIITE brunare än sådär (inte mycket, men lite åtminstone)


ps: jaaa, jag vet att jag har världens smajl men annars såg det så förbannat konstigt ut...

det har gått för långt

mitt liv är så intressant och fartfyllt att jag just ni sitter och spelar copter... (tryck på ordet för att kommat till spelet)
det värsta är att jag suttit här ett tag och spelat, i närmare bestämt 30 minuter, och det finns inget spår på att jag ska sluta.
Det värsta är att jag inte ens blir bättre, mitt rekord tog jag i början och nu misslyckas ungefär varje gång på samma ställe.

detta är seriöst jag. sitter i morgonrock framför datorn och dricker choklad.


försök slå mitt record. när ni har kommit över 2000 kan ni ju fråga om mitt rekord. då är vi på samma level ungefär.

/n000b Ella

Från Lilja till Östra till Lilja.

Mmmm, sköönt med första skolveckan gjord.  Har redan hunnit vara där sen i tisdags, gå klockan 12 när vi slutar halv 4 pga att jag inte trivs och därmed bytt skola till Lilja.

JAPP! Jag har bytt skola! Östra var inte alls som jag tänkt mig och det sög helt enkelt.... Så vafan gör man inte???

Hahah fast så här är det nu:
 - Mina lärare förväntar sig fortfarande att jag ska komma på måndag, dvs. att jag fortfarande går där. Men nu är det helg och jag kan inte ringa och säga att jag inte kommer???
- Vi har tagit enskilda skolfoton som man ska ha till bibliotekskortet och vad man vill, och dom hämtas ut på biblioteket. Oj.
- Jag har fått busskort......

Ehhh ja, jag är ju som riktigt hemmastadd på östra (eller inte)


Nån bild jag hittade nyss, tror inte att jag visste att jag tog den....MEN typ sådär känns det, lite ångestfyllt...

/ Olivia

ps: tack för dom roliga frågorna, fortsätt!!!!!!!!

heheh

busiga frågor vi har fått, fortsätt så

nu ska jag ta reda på några frågor.. tex hur många rövhår jag har så att jag och olivia sedan kan plussa ihop de och berätta för er... kommer ta lång tid

http://www.grr.se/roliga-bilder/upload/1298.jpeg
vill någon räkna mina rövhår åt mig?

Alla svar kommer på lördag!


/ E.K


köp en hårfärg för fan

Hehehe, ska aldrig mer klaga på att jag har utväxt,

kolla in denna bara...


Okej, det här ÄR kul:Fråga  oss vad ni vill *sötNozZAR*

exempel på frågor:

- hur ofta skiter vi?
- varför är olivia så sportig och ella inte alls?
- vilken sida av käften börjar vi borsta?

TE1

Då var första dagen avklarad på gymnasiet.
Nu har jag ännu en gång fått ställa mig frågan: vad är normalt?  hur är man när man är normal? för normala, sådanna existerar inte på midgård. Sådanna männikskor är fridlysta där.
Jag har ännu inte vågat dra upp ämnet sport... det känns som om jag är den ända sporttönten i min klass, eller på hela skolan förresten.

football_93

TE1, det blir mitt klassnamn, och nej, jag ska inte gå teknik utan teater.
Maten... vad ska man säga. smakar rent ut sagt bajs, utan några som helst kryddor. Jag tror jag ska tipsa matan om att salt faktiskt existerar.

På torsdag förmiddag kommer vi ha vanliga lektioner. Och första lektionen är såklart mitt favoritämne ENGELSKA.
på den lektionen ska jag sitta tyst som en mus och hoppas att ingen ser mig.


http://www.perspectiv-online.org/doc_dt/images/route/nord/ystad-gross.jpg
hihihihihi, mitt hem de närmaste tre åren

/elliz

GE MIG LOV

okej, i morrn är det skola..

I MORRN ÄR DET SKOLA!!!


Kan inte riktigt få in det i skallen, känns förbannat jobbigt. Det enda jag längtar efter är att förhoppningsvis få en kalender som jag kan använda. Jo, då har man ju mycket att längta efter. mmmmmmm..

SKÖÖÖÖNT MED LITE ÅNGEST IALLAFALLKänner mig typ sådär, kul

/olivia

Jag vill också få kommentarer...

Läste Gaybloggen.com, han får många kommentarer och det är så kul att läsa dom. Här är en kommentar som han fick för några dagar sen:


Noooo shit att han är bög när hans blogg heter GAYbloggen.com...... SMAAART

/Olivia

we belong togetherdu är min bästa. jag älskar dig så och saknar dig oändligt
snart ses vi. och då kommer allt vara värt det hjärtat


(ja jag gör till min näsa på bilden, ser ut som michael jackson)

blocket är klyftiga

idag var jag inne på blocket för att söka en gitarrstämmare (utan några framgångar) när jag hade gått in på sidan då slog det mej att blocket är riktigt klyftiga. Deras hemsida är ju som ett block!!!! dDet har jag aldrig sett förut


ser ni där, till vänster, där jag har fixat lite med rosa (så att ni skulle förstå vad jag menade) har de gjort som ett block, alltså som ett skrivblock! jag tycker det var klyftigt av blocket.

ps. jag vet att ni aldrig har tänkt på det förut och är avundsjuka på mig att jag upptäckte det så fort.

/ELLA

Pixmania.com verkar ju vara en kanonsida...

TJABBA! den här mp3:n ska jag köpa:Enligt prisjakt säljs den på 2 internetbutiker, och den jag kan beställa från har fått dessa omdömen:Mmmmm, känns ju bra. Enda positiva är att den kostar drygt 900 med frakt på den sidan..  Å andra sidan står det ibland såhär:
Vafan??? Har dom ens handlat från samma affär?
Kan ju vara så att själva grundarna till Pixmania har suttit och gjort några olika användare på Prisjakt och sedan skrivit dom bra recensionerna själva...Alla bra är skriven för 1 månad sen... Jo, jag ser ett samband... (åååh jag borde bli agent)

/Olivia

namnsdag :] :]

idag har jag och stina namnsdag, STELLA. det är sant, vi blir ofta kallade det (speciellt när vi var i stockholm på arbetsläger)


Såhär firar vi våran namnsdag, jag som kyckling och stina som..... emo. 
Bilden tog vi nyss.

/
eeeeeeelllllllllllaaaaaaaaaa

skriv grattis!!!!!!!!!!!!!!!

BLonD_GIRLKolla Sally, hon ser verkligen skitfet ut på den här bilden, tror, eller hoppas inte att hon är så fet i verkligenheten.... La dock inte upp bilden för att visa vilken övervikt hon har, kolla istället på hur extremt vit hon ser ut att vara... värre än kissies blondering

blir fan bländad

tur att jag inte är den enda i byn som inte verkar ha nå jävla pigment, blir då inge brunare iallafall..

Mina glasögon

Här är mina nya glasögon som jag sa att jag skulle visa på befrågan för typ 1 månad sen:

 
hahhaha alltså kan man se mer iqbefriad ut??? iallafall, så där känner jag mig med dom

Nejmen allvarligt, här är dom faktiskt:


Snea och så.... sådär känner jag mig med dom. hahah borde väl börja använda dom jag ser så överdrivet glad ut för jämnan då?

ps: ser ni att jag har jesusklänningen? inte alls tagen samma kväll eller så...

Bästa presenten jag fick...

Ja som lovat, här är klänningen:


hahahah, ser ju lagomt skadad ut???? skyller på att klockan är 1 på natten då

kolla vid fötterna också, en liten överraskning


för er fashionistas som ser något snyggt i den där jävla jesus-klänningen kan ju köpa den vila. eller köpa den av mig. your pick

/olivia

Nytt i samlingen (har en banantvål också)

HEJ! Idag träffade jag Linnea, som varit i Göteborg! Hon hade köpt en födelsedagspresent till mig, och hon gav mig en....

BANANDÖRRSTOPPARE! (okej, skulle bli lite trumbadur-spännandekänsla där, kände någon det?..)


Fel håll på bilden, men är den inte cool?


Funkar fint gör den också (den påminner mig om en säl när den ligger sådär)

HEJDÅ!
/Olivia

ps: Snart kommer det in en bild på min klänning jag fick i födelsedagspresent, kanske ikväll eller i morgon! HÅLL UTKIK om ni vill se det nYaZzTe iNoM MOdEt.. *fashionista*

HJÄLP!

HEJ! Såhär passande med 6 dagar inför skolstarten har jag börjat ångra mitt val. På Liljaskolan har jag typ 7 stycken i klassen som gick på samma skola som mig (mmmm, kul med varation), känns inte så jävla kul. Så jag  har börjat titta på Östra i Umeå, nackdelen där är ju att det är typ 3 mil dit. (skönt för mig som knappt pallade 300 meter...)


VAD FAAAAAN SKA JAG GÖRA?!?!?! Måste bestämma mig i veckan!!


eller 
Lilja                                                                                            Östra


/Olivia

kameraskygga

tjena bloggen! här är två bilder från askersund då jag hälsade på adam:


(har typ 15 st bilder på adam då man inte ser hans ansikte.....)


mmm, ser ni någon likhet??? båda älskar att vara med på kort <34<34<5<678<9<6

/olivia

mogen :) :) :) :)

HEJ

Visste du att om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb?

nej det visste du förmodligen inte. jag har redan börjat spara, så du ligger redan efter.
http://www.library.csi.cuny.edu/dept/history/lavender/graphics/atombomb.jpg
detta kammar jag kanske om 6 år och 9 månader! ;) ;) ;)

/ELLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

älskar när andra gör fel

idag, 16 år, 2 månader och några dagar gammal. (började räkna men orkade inte slutföra det, EFTERSOM JAG BARA HAR VG I MATTE.... ditt fel min mattelärare... sänkte mig från mvg, det borde vara olagligt att sänkta betyg!!!!)

I alla fall, jag 16+ gjorde idag världens kap när jag köpta mitt första smink i hela mitt liv. (mina andra smikprodukter har jag fått i typ  födelsedagspresent) Det var puder som kostade 150:-
hon i kassan sa att det var 50% rabatt men det var bara 30%! YEAH LURAD LURAD LURAD! åh, lyckan när jag gick ut och hade känat lite cash! ojojoj, nu ångrar jag nästan att jag sommarjobbade, behöver ju inte pengarna när jag har sådant här flyt!

http://www.villdublirik.se/images/pengar.jpg
När jag köpt sminket, lika rik i alla fall. (jag vet, borde raka armarna men jag tycker det är bra med mycket hår, man slipper använda tröja)


/ELLA, rich bitch

Askersund


' 

KOLLA! KOLLA!!

fan vilken fin liten ort jag har varit i. har typ 60 st till bilder som ser ut sådär för det var så fint överallt. för allas skull ska ni få slippa se dom, glo på dom där istället...

/MäzTerfotografen olivia

Jag fyller år samma dag som Desiree...........

Hej! Har ju fan glömt (hur jag nu kan göra det?!?!) att berätta att jag fyllde 16 i söndags!

Förutom en klänning som ni ska få se bild (moDebLåggEn.com) på fick jag en del roliga grejer, och här är en bild på mig på morgonen....


Brukar få höra att jag är lik desiree nilsson, ser ni  nån likhet?

wohohohohoh

Igår kväll anlände jag hem från timrå (sundsvall) med en gulmedalj runt halsen! VI VANN VI VANN VI VANN!
Vi vann mot ukraina i finalen, på straffar!!!! Vi misstänker starkt att ukrainskorna hade tagit anabola eller något.  För precis innan varje match smiffade alla spelare på något konsigt.......... Juste, alla hade hockey frilla, inte charmiga.

Fulare pris får man seriöst leta efter. 
Såg ut som om något olivia kunnat gjort bättre i slöjden!

Jepp, här är vi då. Precis efter finalen, fina och fräscha.
den bilden var även i tidningen,....

/Football_93 (även kallad ella, om ni trodde det var olivia som varit på fotbollscup trodde ni VÄLDIGT fel!)

CHESSIE (L)

HEEEJ BLOGGEN!


nu är jag hemma från askersund och jag har en hel del på hjärtat. adams hund chessie (brukar kalla henne cherre, tycker det är lite mer bad-ass) skällde eller morrade typ varje gång hon såg mig dom första dagarna... sen började vi bli riktigt bra kompisar. vi blev helt enkelt BFF (jävligt töntigt uttryck :D :D)
passar perfekt ihopman kan tycka att hon ser lite rädd ut men skenet bedrar


/ olivia

RSS 2.0