Ella & Olivia -

Kittelfjäll ffs.

Åkte till ett snötäckt Kittelfjäll tillsammans med Malin, vilket påminde en hel del om pistvakt. Bodde i 2, 5 miljoner "stuga", det var nice.
Drog på mig arbetskläder och var lite fundersam på hur detta med att servera människor mat utan att spilla på dem skulle gå...
Slutade arbetet 03.00, kom till stuga där en bäddad säng väntade. Trodde inte det var möjligt att en främmande människa skulle bädda ens säng, GRATIS!!!
Upp 08.30 för att dra ut i backen. Här ska vi testa telemark. Ni förstår våra förkunskaper om telemark när vi inte ens fick på oss skidorna själva.
hahahah ramlade och ramlade och ramlade. Sedan fick vi två män att lära oss hur man gjorde. Då blev vi proffs och drog ut i offpisten.
Efter en heldag i backen var det tilllbaka till arbetet. Denna kväll var det överbokat vilket innebar att jag fick börja ta beställningar... hahaha räcker det att säga att det blev en hel del fel? Bjöd i alla fall på kaffet eftersom de dröjde ett tag med maten. :P :P
Bodde med en kock vilket innebär pannkaksfrukost på söndagar. Man vill ju inte vara ohövlig och inte låta kocken göra pannkakor, för det är ju typ dens högsta dröm!!!!!
Helgen var minst sagt bra. Fick till och med dricks för mitt otroligt jobb som servitör!!!
/ELLA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0