Ella & Olivia -

huvudstaden. kill me

hahahahha har läst igenom inläggen nu som olivia skrivit medan jag har varit på safari. HON ÄR JU ROLIG!!!!!!!!!! borde bli vän med den där olivia.


Är i stockholm nu för att jobba YEAH. Kommer hem den 12 juli! har aaaasmånga roliga bilder att lägga in, men de får ni vänta med att se.


saknar folk. vill hem. Jepp... jag sa det, vill hem till VÄNNÄSBY. kan inte fatta att jag sa det...



/ELLA, HALVTYSK




eftersom jag är halvtysk får jag bara ha halv hitlermuch :( :(


kommer ta skydd i källarn om åskan slår till

igår skrev jag ju det här inlägget där jag skrev i slutet: "svensk sommar är fan helt okej ändå? lovar att det kommer regna i morrn bara för att jag sa sådär nu"

och se på fan. på text-tv (fråga inte varför jag kollade på det....) stod det att dom varnade för åska och massa blixtar, och det är väl inget nytt att jag är livrädd för åskan. jag gick därför ut med sally tidigt idag, har oroat mig hela dagen inför åskan men hittils har det inte hänt mycket...

men jaa.. vi ser väl sen om jag fortfarande lever.


nu: lite bilds från igår.



sally får sig en tugga


inte en liten tugga heller. hahaha älskar hur hon ser ut, tittar lite på melonen..på denna bild ser ni förresten min snygga manikyr, va tycks? jag gör den själv, kontakta mig om ni är intresserade.


sally solar, hahahaha


hahaha, ja, här tog jag kort på min linje, kul att den inte ens syns..


/olvan123

min syrra är fet i sinnet

hultsfredsfestvialen är inställd :o :o tycker det var lite skuuumt, tänk om det blir så med storsjöyran, då börjar jag fan gråta och kommer aldrig sluta. typ..

nämen, iallafall. igår låg jag och min syrra ute och solade, och så frågade jag henne om hon visste vem en person på mitt jobb är som jobbar där, eftersom att hon jobbat på samma ställe som jag förut.

alltså såhär:

olivia: vet du vem ***** är?
eve: nää... tror inte det.. eller vad heter han i efterrätt?


hahahhaa, hon tänker fan inte på nåt annat än mat..


hon är som söt ändå. med ölen i handen (mat igen..)


/olivia som ni säkert förstår..



foto

astrid och jag fotade lite igår. vi taggade också inför stockholm och allt annat kul vi har framför oss. sörmjöle+jobb+sol+bad, kommer bli soooft.

iallafall, 2 bilder:



svensk sommar är fan helt okej ändå? lovar att det kommer regna i morrn bara för att jag sa sådär nu

/olivia, hejdå, vi hörs kanske nån fler gång idag. kanske.

detta hör till förra inlägget :D

det var dom här bilderna jag skulle he in i förra inlägget men tålamodet brast rätt hårt.


borgen ligger stilla... gräset är grönt och himlen blå...
'

soldäcket är ledigt och solen skiner på det.....



(vattenmelon är i kylskåpet också. har inte nån bild på det, hih)

tror detta kan bli en okej dag. om jag inte lider allt för mycket medans jag solar. brukar ju som göra det......


/Ollilili

mackZzuu

i morse så stod jag och skulle käka lite frulle. ville ha nånting jättejättegott och då kom jag på att he taco-köttfärs på en macka. fan vad gott det skulle kunna ha varit egentligen. tacos är ju såååå gott, och mackor är ju mums, så varför inte tänkte jag? fast, det blev lite för kryddigt... åt bara ena mackan...




så jag tog en gammal hederlig ostmacka istället. fan va kladdigt det är på bordet efter tacomackan. ännu ett minus för den :O:O:O:O





/olivia masterchef


ps: köpte förresten en transparent tröjsak igår på rean på nelly.com. är nöjdarN just nu

ps2: skulle egentligen he in 2 bilder till MEN BLOGG.SE ÄR JU SÅ FÖRBANNADE SEEEEEEEEEG!

idiiootas!

sho bre. häromdagen så pratade jag med någon okänd människa på msn, nån jag har från omegle haha. han är från sverige och hette på msn robin (egentligen heter han inte robin men det kändes oshysst att säga hans riktiga namn haha)

iaf, han hette såhär på msn:

robin - har dåliga tankar som kan sluta sorgligt


och trots att jag inte känner denna människa så ser jag ju ändå snemeddelandet och märker att han verkar ju må dåligt och det kan man ju knappast ignorera så jag skriver och undrar varför han mår dåligt. lite in i samtalet ser det ut såhär:

olivia - men gör inget, för det är så många som kommer bli ledsna.
robin - tvinga mig
olivia - hur då?
robin - skicka en bild på dig naken
olivia - vad skulle det hjälpa..?
robin - jag vill bli kåt
olivia - jaha men då kan jag inte hjälpa dig.


eeeeeeeeeeh, "skicka en bild på dig naken"????? vafan, mår ens pojken dåligt på riktigt? haha, sen när jag skrev att jag inte kunde hjälpa han med det, då svarade han inte mer...... jaha. han har inte hört talas om porrsidor eller? eller en kurator?

Bajs




jag satt och inte gjorde någonting alls häromdagen och så kom jag på att jag skulle söka på "bajs" på datorn för att se hur mycket jag har döpt till "bajs". det ordet är ganska populärt i mitt ordförråd, det passar liksom att säga till så mycket.

typ, "är maten äcklig? bajs också."
"åh, du ser fan ut som bajs."
"det luktar bajs här."
"- vad ska vi äta? - bajs."

ja ni fattar grejen, heheh.

iallafall, jag har döpt 7 olika grejer till bajs, vet inte om det är för att jag kanske har litet ordförråd eller för att jag är omogen.. skulle tippa på det sistnämnda. Fast som jag brukar säga, jag är inte omogen, det är bara min humor som är det.... för egentligen, alla kan väl vara mogna, men hur jävla kul är det då? (visst är det så? visst har jag rätt????)

/olvan

svammel, svammel.



han äger. han ska jag se snart. jag ska stå längst fram och pressas mot stängslet och vilja lyftas över men viljan att stanna kvar och njuta av ögonblicket kommer vara ännu starkare, så jag kommer stå kvar där. och sen kommer det kännas som att han tittar på just mig där jag står även fastän jag vet att hans ögon är på hundra andra just den stunden.

så jävla najs.


det är bara juni. sen blir det juli och då blir det norge, östersund, skellefteå. sen är det augusti och då fyller jag år, men vad fan ska man göra sen då

jag är lite rastlös. nu släng ja in handduka


ELLA KOM HEM!!!!!! JAG SAKNAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!!!!!!

love you

ok. sämst kvalla. meeen, var hos mormor och morfar igår. det var skitmysigt :D




längtar tills jag ska se hästpojken. den HÄR låten är verkligen sommar och vem gillar inte de! eller, längtar tills jag ska på trästock och storsjö!!!!!!!!!! kommer bli så jävlajävla kul. drygt en månad kvar......

ja har ju inget att skriva så jag tror jag wrapar här

/ollsan

mvg i HK

häromdagen skulle jag laga mat till bara mig, så då skulle jag göra megakorvar med bröd.

är det meningen att dom ska se ut såhär när man stekt dom ett tag????? eller är jag bara jävligt dålig på att laga mat...?



inte fan ser det gott ut alltså

/olvan

konsti. (SE FILMEN!!!!!)

tjena dudes. JAG HAR SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jobbet är över, har typ 2 månader kvar att njuta fullt ut. oh yeah!

kolla in den här reklamen nu:


den är så jävla skum. tjejen säger ju: "Vill du verkligen tävla med Ralf om solstolarna på din semester?"

nej, det kanske man inte vill, men uppenbarligen behöver man det inte heller eftersom att ALLA solstolarna är ledig förutom den som Ralf ligger på. smart reklam... man undrar ju om det faktiskt är så ologiskt som det verkar eller om det finns någon logik i reklamen. varför skulle man tävla om något som man uppenbarligen inte behöver tävla om?????????


/oliviaaa bbebe


vi får nog köpa ett nytt tält...

tjaba. ska börja med att säga att jag kommer sakna elliz. inte bara som bloggkompanjon utan såklart annars också. (elleeeer?;;););))

nä. men jag taggar iallafall trästock och yran som fan, kommer bli kung. hotell blir det på trästock och tältning på storsjöyran (tack förresten för att ni var så många som sa vad ni tyckte i det här inlägget......)

så igår skulle jag och astrid kolla om vårat tält var intakt, så vi tog tältsakerna från källarn och ryckte ut tältet. det vi glömde bort var tältpinnarna, så vi gick ner i källarn igen för att hämta dom. SÅKLART hittade vi dom inte, för i denna familj är det inte så bra ordning på allt. så vi fick helt enkelt skita i det, synd bara att vi redan dragit ut tältet..


och nu får jag inte in det igen. det är sånna här stunder man bara vet att ella skulle ta tag i saken och fixa det... hjälp??



jag ger upp.

/olivia *cut*cut*

vem kunde ana att edward cullen och harry potter har likheter?

HEJ! jag har insett en grej. harry potter tar typ över världen!?! i princip ALLA jag känner gillar mr harry potter. men jag fattar det inte... jag har aldrig gillat harry potter, har bara sett en halv film i och försig, men det var nog....

kan någon förklara för mig vad är så bra? den verklighetstrogna magiken??? eller är det glasögonen man diggar? jaa.. jag har faktiskt inte en blekaste aning.


det är lite lustigt att jag inte gillar harry potter för att jag inte gillar magiken, men jag gillar verkligen twilight. vet inte vad som är mest troligt: varulvar och vampyrer eller magik som i harry potter..... gula ögon och glittrig hud eller runda, karismatiska glasögon och ett trollspö på det? hmmmm..

kanske är edward cullen och harry potter lite lika ändå.


glittrande hud....                                                   trollspöet i högsta hugg.

så lika.

/olivia

bilds

HEEJ!

kolla min bränna på armarna. det är skitkonstigt, händerna är bruna men armarna lika likbleka som vanligt. det är ju inte direkt som att jag har legat ute och solat med tröja på mig heller, så fattar det inte riktigt....




haha svenska sommaren är såååå underbar <3333 regn typ varje dag, DET UPPSKATTAS! skönt att få lite spöregn när man är ute och går.



hahaha bortse från att jag ser störd ut, KOLLA vad stor sally ser ut att va. jävla monster


/o-girl

varför kollade vi inte boende tidigare?!

en sak som suger rööööv, det är att jag och astrid ska ju på storsjöyran (vilket äger) MEN vi har ingenstans att bo! eller jo, vi kan tälta, men känns ju inte så taggat... vi kan bo på hotell, och det kommer kosta 1500 spänn VAR, så jäkla dyrt! hela sommarlovslönen ryker nästan....

så, vad är värt? bo på en camping som förmodligen domineras av fyllesvin, gå oduschad och ofräsch i allmänhet och inte ha koll på sina värdesaker och aldrig ha nånstans att ta vägen förutom till ett vidrigt tält?


eller, att betala 1500 kronor för att bo på ett ställe som man har dusch på, frukost och som är fräscht? där man kan förvara alla sina saker utan att ens bekymra sig?


är det värt pengarna? eller ska vi ta campingen och göra det bästa av saken helt enkelt? GE OSS VÄGLEDNING!


fast nu när jag tänker på det. vi ska bo på hotell på trästock, så om vi tältar gör vi både delarna. och som min arbetskompis sa: "tälta är ju festival, det är ju inte på riktigt annars!"... men humm..


detta.....



eller detta??




/Olivia



TYRRE NU KOMMER JAG

DRA TILL TYRRE SNARRE. Vi ses om tre veckor!

Hoppas olivia lyckas hålla liv i denna blogg, jag kommer väl med små inlägg om inte Hitler har lyckats elda upp alla datorer....

http://www.muttaburrasaurus.se/wp-content/uppladdat/hitler.jpg
het <3

HEJ DÅ, sakna mig gärna lite :) :)


puss puss puss

/ella ella ella ella ella ella ella ella ella ella ella ella ella ella ella ella ellaellaellaellaellaellaellaellaellaella ellaellaellaellaellaellaella ellaellaellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaellaella ellaellaellaellaella ellaellaellaellaellaella ellaellaellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaella ellaellaellaella ellaellaella ellaellaellaella ellaellaella ellaellaella ellaellaellaella ellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaella ellaellaellaella ellaellaella ellaellaella ellaellaellaella ellaellaellaella ellaellaella ellaellaella ville bara fylla ut detta inlägg lite ;););););

små fötter


jag tycker att jag har ganska stora fötter. typ 39-40
en kille jag träffade på stan har STORLEK 49!!!!!!!!!!!!!!!!!!

enligt vissa studier så har ju fötternas storlek en liten inblick i hur stor..... ja ni fattar nog vad jag syftar på. OMG


när vi lix är inne på storlek och jämföra med fötter:

DENNA MASK ÄR LIKA LÅNG SOM MIN SKO.......... så om den skulle ha skor som den skulle bo i skulle det va stolek 39-40.. Det är jättestort för att vara en mask ska jag tala om för dej.

/ELLA, lite rädd.


knuuugen

Det går visst rykten om att Kungen såg ut såhär på bröllopet i förrgår....



Va tror ni? Vi tror de..

/ELLAOLIVIA

forrest gump makes no sense.

i filmen Forrest Gump så sitter forrest där på en bänk och säger att hans mamma en gång sa till honom:

"life is like a box of chocolates. you never know what you're gonna get"


om vi bortser från att den filmen suger litegranna, så vill jag bara säga: vad fan menar dom med det citatet egentligen?

man vet ju vad man kommer få i en chokladask, man ser det ju på baksidan av förpackningen och det är ju bara att öppna locket så ser man ju vad man kommer att få?



forrestsläktet, ni förvirrar mig era små spjuvrar!!!

/olllann

sommarlov, TYP

olivia förklarade sin lycka att vara fri redan den 24 juni vilket gjorde mig deprimerad eftersom det dröjer galet länge innan jag blir fri. Detta är mina sommarplaner:

22 juni far till Tysland och Österrike! ALLTSÅ IMORGON....
http://www.unrealmedia.se/blogg/VM/neuschwansten.jpg
googlade på tyska alperna (eftersom vi kommer vara där) och det verkar mamma och pappa också gjort, eftersom detta är vårat hotell

30 juni kommer hem från Tyskland och stannar i Stockholm för att jobba.

Förra året jag och stina jobbade där:):):):)

Kommer till Vännäsby efter två veckor tillsammans med mina kusiner.

Dessa kusiner stannar hos oss i en veckan och jag är enda barnet hemma, kommer bli deras bitch.

19 juli mina kusiner far hem och jag jobbar åt kommunen samma dag, för att jobba häcken av mig för minimilön i två veckor.

medans jag jobbar kommer jag lida av pollen................... så om ni ser mig, bli inte rädda.

22 juli TRÄSTOCK!!!!!!!!!!! ljuset under jobbveckorna

2009

2009. DÅ TRÄFFADE VI ÄLSKADE VERONICA MAGGIO. hon var cool, vi...snäppet mindre. 

avslutar jobbet 30 juli och samma helg är det visfestivalen på holmön! dock är jag inte helt säkert på om jag ska fara dit.... humm.....

detta är inte från holmön, utan från strand förra året! yeah yeah yeah

Är hemma i tre dagar för att senare fara till URKULT den 5 augusti där jag kommer tälta med Jessica, Alexander och Jenny i fyra dagar! (om vi inte far dit tidigare och tältar längre)

2008, ni får icket se en bild av mig. tänk er själva, tälta i fyra nätter..inte så bildsnygg


2008

Hemma den 8 augusti för att bli fri och njuta de sista dagarna, juste ska även vara kristoffers slav i en halv vecka...... eftersom jag förlorade en vadslagning.. tydligen.

Hoppas och ber att det finns en liiiiten chans att jag antingen ska få fara på Storsjöyran eller på Piteå Dansar och Ler för att få se älskade Kent.. Dock är inte mamma och pappa sammarbetsvilliga.


/Ella, blir stressad av att läsa detta. Ska dessutom spela fotboll i sommar, hehehehehhe

en lista till

HEJ! OLIVIA HÄR! Här kommer en lista, på brist av annat.... Vet inte varför jag skriver med snetext.... Hejdå

---


SKULLE DU HELLRE...


1. Pierca näsan eller tungan? tråkiga alternativ...
2. Vara seriös eller rolig? SERIÖS, ÄLSKAR ATT VARA SERIÖS, LIVET BLIR MYCKET ROLIGARE DÅ
3. Dricka röd eller grön mjölk? vit
4. Tatuera dig eller göra piercing? tatuera!
5. Brinna upp eller drunkna? drukna, det är ju tydligen det skönaste sättet att dö på
6. Umgås med dina fiender eller föräldrar? föräldrar, dom äger ju

SVARA ÄRLIGT...


1. Tycker du om någon? förmodligen
2. Sol eller måne? sol, fast inte om man ska sola. hur jobbigt är inte det.. fast brun blir man ju, så värt kanske det är.
3. Vinter eller höst? vinter!!!!! av höst blir man bara deppig!
4. Vänster eller höger? höger på handen och högerregel i trafiken
5. Soligt eller regn? soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? glass som glass, allt slinker ner
7. Fotboll eller innebandy?  HAHHAHA, behöver jag ens svara
8. Pratar du med någon på msn just nu? nope, är på visa som offline

OM DIG

1. Hur mycket är klockan just nu? 11.33
2.Fullständigt namn? bengan berglund
3. Vart vill du bo? nära skolan, hatar fan att åka buss
4. Hur många barn vill du ha? 53
5. Vill du gifta dig? ja lätt
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? skär, givet
7. Har du ätit sushi? nej, rå fisk låter inte så lockande
8. Favoritglass? magnum double, VARFÖR FINNS DEN INTE LÄNGRE
9. Favoritmat rätt? tacos, palt m.m
10. Vad är du i stjärntecken? lejon
11. Silver eller guld? guldplats på prispallen iaf
12. Festa loss eller mysig hemmakväll? hehehhe
13. Ögon och Hårfärg? kamelont, kiss
14. Vispgrädde eller chokladsås? blanda det och det blir nog godast
15. Humör? ba bra

HAR DU... UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. Pussat på någon? Jajemen, syrran fick sig en liten puss på kinden. (sally alltså)
2. Sjungit? Ja för fan, det gör jag jämt
3. Blivit kramad? nej...
4. Känt dig fånig? nej jag är mogen
5. Saknat någon? ja såklart
6. Dansat galet? nej? dansade dock i fotöljen igår... men inte galet
7. Klippt håret? nej men det skulle då fan behövas
8. Gråtit? ja, igår som fasen :(((
9. Ljugit? ingen aning, tror inte det.

GREJER

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? hahhaha, nästan... dom stoppade mig och astrid en gång då vi gick upp för en kulle
2. Har du en hund? silviska (L) (L)
3. Sover du helst själv eller med någon? med någon
4. Tror du på spöken? ja som satan
5. Älskar du eller saknar någon just nu? jajemenZZan


/oOliviaOo <-- har hetat så på lunarstorm

mahhh bööörphdejjj

tjaba! olvan här. sitter och funderar på en önskelista tills jag fyller år. såhär länge är det kvar:



haha jag vet, det är ett tag, men jag är verkligen skittaggad, så vad ska jag önska mig..

  1. pengar, det är ju som vanligt ganska givet.
  2. en hundvalp
  3. klippning+färgning på wow i stan (jag är lite småless på att inte ha hår som jag är riktigt nöjd med. nu är det väl okej, men fortfarande inte som jag vill ha...)
  4. en utlandsresa!
  5. marrängtårta

sen är det typ inget mer.  hahaha, har ändå chans att få pengar, frisörbesök och marrängtårta, men en hundvalp är ju inte pappa så taggad på och en utlandsresa är lite väl satsigt kanske...

men en sak jag vill göra nästa sommar, det är att cykla borgholm runt och fara till london över min födelsedag. vore gryyymt!!! det ska jag spara pengar till, yeeea!

/olivia

en liten uppdatering bara

"She is my better half. My sister. My partner in crime. My strength. My role model. My safe place. My best friend. I have never loved someone, not even the boyfriends, with the strength with which I love her."


Läste de där på LE LOVE som är en av världens finaste bloggar och tyckte verkligen att det där var så fint.....




En fin bild från Lelove.


Annars så fick jag veta idag att Broder Daniels gitarrist tog självmord för några år sen, det är det enda jag tänker på just nu för det går inte ur skallen. Jag har aldrig ens lyssnat på Broder Daniel någon gång förrän idag och jag har hört 5 låtar så jag är inte så insatt, men ändå. Fyfan vad sorgligt.



hejdå/ oliviaaaaaaaaaa


röv




Ååååh, varför stämmer spåkulan så jävla bra?! SUCK... fast det där med tvätten stämmer inte, tvättar ju som en jävla idiot på jobbet så där har jag verkligen koll. ägd

jobbet följer med mig på natten också.

jag tror att mitt sommarjobb har tagit över mig litegranna....  eller ja, enda tecknet till det är en sak som hände i natt! när jag låg och sov så himla gott så hade jag tydligen tagit upp mobilen i sömnen, hett in pappas nummer och ringt... han hade svarat och jag hade frågat:


- är greta där????
- nej, vad pratar du om....?
- men är inte greta där?


greta är en tant på jobbet, fast hon heter inte greta egentligen. var ju tvungen att hitta på något namn eftersom att jag inte får lämna ut någon information om de som bor där, tror jag iallafall.. ingen har sagt något om det men jag tar det lite för givet.


hahahah men fyfan vad jag skrattade när pappa berättade att jag hade ringt i sömnen och frågat efter någon som bor på jobbet. skulle vilja se pappas face då han hör mig fråga efter någon jävla "greta", hahahahha




ja alltså man undrar ju???

/olivia

får se om jag funderar över greta även i natt, fortsättning följer isåfall.

kattegatt

Idag frågade jag pappa om jag kunde få en katt och sen skaffa kattungar men svaret blev att "det kan du göra när du flyttar hemifrån!" Jag försökte förklara hur sööööta dom är, fick världens pipröst och en min som nog säger ganska mycket, men svaret var fortfarande nej.


HUR KAN MAN SÄGA NEJ TILL DOM HÄR?!?!!!!
http://www.millifiore.se/kull3_nr1_24nov.jpg
åååååååååå, som en hund fast MYCKET bättre (yes, i said it....)



Har redan en liten plan för att få mamma och pappa att gå med på att skaffa kattungar. Först ska jag vara kattvakt åt min brorsas och hans tjej katt i typ 5 dagar, då ska jag visa vilken perfekt kattägare jag är. Sen fyller jag ju år 2a augusti, då har jag bett min brorsa ge mig en katt. Mamma och pappa kan ju knappast slänga ut katten, så jag är nog ganska säkrad en söt liten kattunge...


Har ni andra tips så ge dom, bästa tipset vinner en.... orienteringströja!!!

/olivia

hoppas du blev glad, mamman som fick denna tårta :)

var ute och övningskörde... direkt när jag kom hem bakade jag en tårta eftersom jag fick skuldkänslor...
detta är min tårta:



än en gång... flåt


ÄR HEMMA HOS EMMA.

hemma aaahahahahahha emmma ahaaaaaaahahahaha

/ella ellaa ella dodododododood

astrid dissar. hrmf..



Skoj att man får dissen. Först skrev jag "hej, hej hej hallå :D :D" utan svar.... Då klickade jag bort dissarn men kom sen på att om jag kanske skriver "love you bby <33" kanske hon svarar. Men inte fan gjorde hon det, och typ 30 min efter det fick jag mitt svar, men ändå....


Hatar du mig astrid? Svara ärlit... Ja/nej/kanske.

/olivia

ps: jag skriver alltid "bby" när jag är oseriös för att det är så jävla fult och <3-hjärtan är väl något jag hatar.. fast på facebook blir dom söta små svarta hjärtan, det är najs.

hej

Tänkte bara kolla om någon har numret till personen som har sminkat kissie?



tänkte be om sminktips, snyggt att se ut som robin hood ju.


/olvan

jobbet går fint förresten, städade 3 toaletter idag

ella tipsar

Bengtzing sjunger i Vännäsby på lödag!!!!!!!!!



hehehe ser ni den hemliga texten?
Som säkert alla vet så firar ju Kaj Johansson Åkeri AB 50 år på lördag och han slår på stort med att bjuda in Linda Bengtzing. Det är öppet hus, och det som gjorde mitt liv så himla bra är att det är GRATIS!!!!!

http://xn--samhllsbyggare-8hb.nu/press/bilder/linda_bengtzing.jpg
snart ses vi bby.

OCH inte nog med att man får se ♥Linda ♥ man får även se världens snabbaste lastbil. Alla mina drömmar kommer slå igen i helgen.


http://www.landskronadirekt.com/bilder_nyheter/volvo_lastbil.jpg
kommer bli AWESOME


/ella in tha city

inläggsatsning

Idag har jag:

Tränat
Städat

När jag städade hittade jag sex stycken deodoranter... och alla var halvfulla. Om någon vill köpa är det bara att slå en pling. :) :)

Lekt med stina
heheh inga bilder på det ;);)
Varit på returcentrum med Stina och Olivia

Där funderade olivia varför man har en spegel men när man ska spegla sig så är det en bild ivägen, VARFÖR?


KÖPTE ETT KROCKETSPEL!! nu har vi 8 st klubbor, SÅ HELA VÄNNÄSBY KAN TA DEL AV DETTA SPEL. hehe (8 personer bor i vännäsby, yepp) vi ska ha krocketkväll någon gång så om du läser detta, kom hit och spela med oss, alla är välkomna.


Från returcentrum drog trion till loppis och kollade på konstiga saker.
Ätit mat

http://iammia.blogg.se/images/2009/keso_28344334.jpg
Åt bland annat keso. Det var gott.

Nu ska jag KÖRA BIL

Sen ska jag till jessica och chilla dilla där hela kvällen EFTERSOM JAG INTE HAR NÅGOT SOMMARJOBB denna vecka


/ellllllZzzZor

ropar på hjälp.

NEED HELP!

jag ska ha tidigt 1900-tals kläder på mig på lördag,
VAD I HELLSKOTTA INNEBÄR DET?!?!?!?


*googlar*

http://odlingspyssel.blogg.se/images/2008/womansdress1921_12861210.jpg

JAA JAG KAN JU SY EN. till på lördag. ja.


/ELLzZzzi

spåkula

Jag brukar göra spåkulan lite då och då på facebook och nu gjorde jag det just och det här kom upp:



stämmer fan läskigt bra... jobbade ju som sagt första dagen idag, och har redan planerat vad jag ska köpa för pengarna. hotellnätter. vill fan inte tälta på trästock, den campingen är ju knappast känd för att va den bästa. så hotell IT IS!!!!  (ellerhur ella, linnea och astrid????) helll yyeyeeahhh


/olli

hard work work

tjena gangsters.

är hemma efter första arbetsdagen nu, känner mig rätt nöjd. det enda jag gjorde efter lunch var att städa ett rum och prata med min arbetsansvarige, och sen var det fika som gällde för andra gången. sen satt jag och polarna i en ring och kastade boll till varandra.


rätt slappt, ungefär som jag vanligtvis är. kommer fan gå bra det här



två snygga bilder! helst den på sally <333333

jobba suger, har jag sagt det förut?

hej, jag har lunchrast från mitt sommarjobb, jag jobbar på ett äldreboende. är trött som ett jävla djur, vill inte jobba utan vill helst ligga kvar här i sängen som är ovanligt mjuk....

idag har jag bäddat sängar (är det konstigt att jag blir sur när dom kallar mig "bädd-flickan"?), jag har städat ett rum och även toalettstolen, inte kul för mig som är typ bacillrädd,sen har jag.... typ inte gjort så mycket mer.

jag ska vara på jobbet 25 i 1 och jag slutar 3. jag ska städa ett rum och baka sockerkaka. det tar typ en timma sammanlagt. vad ska jag göra resten av tiden då???? sitta som ett litet offer????


och så har jag 9 arbetsdagar kvar.


neee, men en positiv grej är att det tar typ 2 minuter att cykla dit, det är också bra att det är inomhus... förra jobbet var jag ju på slöjdarnas hus och det var ju ett mildare helvete om man säger så, heheh. sen är det också bra att jag jobbar nu första perioden så jag är klar 24e juni. sen har jag HELA sommaren fri!

jag är så positiv.

/olliZzu

GE MIG

En grej jag verkligen vill ha är en transparent, svart skjorta.

En sån här:


bild från: Emmasstil
(fyfan vad snygg. skjortan alltså)

Jag visste att den skulle finnas på HM, så jag gick dit och kollade men inte fan fanns den... Och eftersom att jag är så besatt av att ha en svart, transparent skjorta har jag drömt om att jag köpte en inatt (lyckan var total), och jag har också insett att om jag ska ha en kommer jag kanske måsta sy en själv. Det suger ju en aning eftersom att när jag försökte mig på att sy en kjol med volang sydde jag volangen ut och in och när jag försökte sy en annan kjol blev måtten alldeles fel och mamma fick sy om den...

Men alltså, egentligen. Hur jävla ful kan den bli om jag syr den själv? Egentligen? En skjorta kanske är lättare att sy än en kjol? Sy på knappar kan jag iallafall....

/O

Lite bilder från.... nångång nyligen :) :) :)

Jag har haft Bild och form A nu på vårterminen, sista grejen jag gjorde var att måla av en bild på mig och min mamma, första bilden förklarar ju ganska bra hur nöjd jag blev.... På andra bilden lekte jag och isabell lite, hahah fyfan vad kul det ser ut


-----------------------------------------------------------------------------------


vissa vann ju "fångarna på lilja", åååh låter ju så töntigt (kanske var lite töntigt också), priset var en mumsig klubba bland annat... har ingen bild på alla som var med, men jag och pernilla var iaf det, att vi är snygga på första bilden??
------------------------------------------------------------


allvarligt, kan prinsessan gifta sig snart så det slutar komma special-edition på typ ALLT? porslin, choklad, mazariner... vem fan säger att svenska folket är mer intresserade av att äta blåbär-och hallonmazariner bara för att det är bröllop snart? eller att vi vill köpa koppar??

------------------------------------


jag ser lite skadad ut på den här bilden men det där var typ vad jag gjorde igår. solade och var med sally, hehehhe... det är inte lätt att få till en bild på mig och silvan, här är en mindre lyckad


/ målarN, fången på lilja, hatarN, solarN aka. Olivia :) :)

sommarplaner

tja! vi har ju sommarlov nu, vilket alla vet....

och det känns ju lite sådär, kanske för att vädret idag är sämst eller kanske för att jag inte har särskilt mycket planer?


  • trästock!!!!!!! 22-24 juli, kommer bli awesome. skitbra artister och trästock slår fanimig aldrig fel.
  • norge ska jag till typ vecka 27 eller något sånt var det. har inte så mycket att säga om det men det ska bli skoj för jag har aldrig varit i norge.
  • storsjöyran!!!!!!!!!!!!!!!!  29-31 juli. ska fira min födelsedag där också för jag fyller år 2 augusti, hih. det kommer SJUKT bra artister dit och det lär ju bli grymt, TAGGA!

Eh, ja. Det var ju typ allt.
(Och nej, jag har inte glömt vännäsdagarna, känns bara inte så värt att skriva upp det... Det är ju så självklart ;););););););))

/olivia


HÄNGSOLEN SKA UPP

Det är bra väder och jag ska hänga upp min hängstol!!!

För er som inte vet vad en hängstol är så kan ni se det på bilden, en sådan som Moa sitter i :)


Som ni ser på bilden blir man fort lite sliuten av att sitta i i en sådan här hängstol, men den är soooooooooft



/ellllllllllllllla

jag har inga kläder på mig och han kollar mig inte i ögonen

Jag har bott på Teg i två veckor och flyttade hem igår, detta har jag åstakommit timmarna jag har varit hemma:




jag har packat upp nästan allting från väskorna :) BRA jobbat Ella.


Idag har jag gått runt med bara underkläder hela dagen och inte gjort ett skiiiit,
fast snart kommer Farfar och Ulla och de kommer nog önska att jag hade haft mig kläder på mig :) :)


/ELLA HAxxxxxOR

bara en grej för alla att komma ihåg

man ska uppskatta varandra varje dag, det spelar ingen roll om det är någon man är kär i eller bara en kompis, en förälder man bråkar 90% av tiden med eller en släkting. och får man själv ingen uppskattning i någon form så suger det verkligen.

remember that

/o


ps. pernilla sa häromdagen till mig "alltså, du tänker för mycket!". fast vi pratade om att sola, men hursomhelst, fan vad sant det är. jag tänker för mycket

satsarN


Anna, ölburk, Jenny och Ella


Jag och några från klassen var och spelade brännboll tillsammans. Hittade denna bild varav fotograf är okänd men mycket bra måste den ha varit. För den fångade ögonblicket då jag var ensam och övar på att slå bra slag på en ölburk. Förstår inte varför men erkänn att slaget var ganska bra!!


Tyckte det var lite roande, jepp ganska lättroad

/Ellllish

jag älskar hundar, ja.

Jag vill köpa en till hund, fast en liten, den ska vara så liten så man kan lyfta upp den och gå omkring och bära på den (perfekt om hundjäveln inte lyder när man vill att den ska komma nånstans, heheheh)

Tänkte först en chihuahua, det var den första sorten som kom upp i huvet då jag tänkte "liten hund", och kolla bilden som kom upp:


hahahahhaha, fyfan vad söt, vem kan säga nej till den?!??!


MEN, det finns ännu sötare sorter tydligen, jag vill ha antingen en Cavalier King Charles Spaniel eller en Papillion. Papillion är minst, den väger typ 3 kg, fatta vad soft. Fast då kanske Sally äter upp den, det vore ju olyckligt......

Cavalier king charles spaniel är sötare, kolla själv:


cavalier king BLABLABLA




papillion


ÅÅÅh, jag vill verkligen ha en!!!! ska fan shoppa nån gång alltså

/olivia

JAG ÄR INTE LÖJLIG, OKEJ?!?!

Jaha, ja detta inlägg skulle publiceras för ett tag sen men blogg.se suger ju fan så det har inte gjort det....

---
En grej som jag är sjuukt rädd för är åskan. Och SJÄLVKLART åskade det för några dagar sen och SJÄLVKLART var jag ensam hemma då, det gjorde ju det hela typ 20 ggr värre. Direkt när jag hörde mullret fick jag panik, fick fyra kväljningar på raken och andningsproblem och då sökte jag skydd i bilen.....



Såhär skrajj var jag, och sjalen har jag på huvet för i paniken hittade jag inte min mössa och tog första motsvarighet för mössa jag hittade.

Jävligt lustigt det där, varje gång det åskar tror jag att jag ska dö men inte har det hänt inte.... Inte än iallafall..

/ollli

ps. Nu ska jag snart till Ella och fika som satan, ska bli FET SOM FAN!

klassfest

Anonym om eiffeltornet hör hemma i paris, inte på våran blogg :O:


har alltid undrat varför ni har frukter som header!!

Svar: heheh, det är en ganska rolig historia, vi vann våran bloggdesign vi har nu och ja....frukterna är liksom en vinst!

-------------

tja, i fredags hade SP09 klassfest, har fått några söta bilder nu:


tina, jag och madde ♥

isabell och jag ser... kära ut???


isabell och jag haha ♥


åååååå vad jag kommer sakna er SP09 under sommarn, ni är så fina. :D

/olivia

eiffeltornet hör hemma i paris, inte på våran blogg :O

satt och kollade på våran blogg, osså helt plötsligt läggger jag märke till det där jävla eiffeltornet vi har på sidan

BILD:




ja där ser ni eiffeltornet. en fråga kom upp när jag såg de, VARFÖR har vi ett eiffeltorn på våran megacoola blogg? känns inte riktigt som att det passar..... sen, vem har hett dit det??? har vi alltid haft det?

jaja. vi får väl helt enkelt fortsätta ha vårat eiffeltorn där, som dessutom rör på sig.. ballt..


/olivia

fuck blogg.se

varför syns det inte att vi uppdaterat med 2 nya inlägg idag? ehhh, härlig bloggportal..

AWESOME

Förra helgen var den bästa på många millenium. ne skoja, men jävligtbra är bara förnamnet.

Torsdagen var det RIX FM!!!!!!!!!!!!! Darin mums - såklart var Jag, Olivia och Ordningsvakt där, vi hade jätteroligt tillsammans.


Fredag - Värmer upp dagen med att spela i brännbollsyran TIDELAG

YEAH YEAH YEAH





<-coolt lamm                  taggad varg ->


Fredagskvällen for jag och OLLI till Linnea för att lägga mattan i badkaret och senare dra ner till YRAN.
MILLINCOLIN, JOHNOSSI, HADDAWAY, SLAGSMÅLSKULBBEN, you name it!!!!!!!!!!!
Njöt seriöst hela tiden, trots att det var lerigt, regnit och skorna blev förstörda. Det var überbra.

http://www.johnossi.com/maj/load_image.php?id=49
älskar er <3333333333456754333333333333

Lördag - trött och träningsvärk men det hindrade mig inte för att fara till Jessica och umgås med folk, för att senare ta mig in på Nordic Rock, PÅ MITT YRAN BAND! jepp, ni läste rätt betalada inte ett öre för att stå näst längst fram på Europe tillsammans med 40 åriga aspackade män. me like.

EUROPE
Det coolaste var att jag kom in och kunde skratta åt folk som hade betalat, fast dock så var det i slutet så folk skrattade nog åt mig eftersom jag missade Skid Row

Sov bra den dagen eftersom jag flyttade in på Teg på lördagen för att vistas där i två veckor med min syster.

/ELLLLA, tar vara på umeås arrangemang!!!!!!!!!!!!!!


grattis sverige... eller nåt..

SHOBRE!
Idag är det nationaldagen (no shit), jag känner mig ungefär så här brydd angående det:
Heheh vet att jag har publicerat den här bilden typ 20 gånger men det är ju en favorit i repris, ELLERHUR????


Egentligen, det ända som jag bryr mig om angående denna dag är att det kaaaanske blir lite extragod middag. jag, fet? va? nej????


hörs sen / olli

förresten, att våran uppdatering är bra! nu kan ni ju börja kommentera också. fast victor i ellas klass (???)  kommenterade  på förra inlägget och tyckte att jag skulle spela in min och astrids låt och lägga upp den här. Kanske kommer att hända, vet man aldrig.... MAN SKA JU BJUDA PÅ SIG SJÄLV!


katter och hundar, jag tycker om er, jag tycker om er!!

jag vill bli kattuppfödare föresten, kom på det igår. screw civilekonom och den skiten, kattuppfödare är grejen. problemet är bara att jag ska bli ägare för hunddagis också, kommer bli busy busy det här alltså.

ville bara säga det

hejdå
/ O


ps. rubriken är en låt som jag och astrid skrev och komponerade ihop när vi gick i 6an. väntar fortfarande på att den ska bli känd, den är grym

munkar har hål, MEN VARFÖR

Jaa, här har vi då dagens fundering. Var inne på letssingit.com och då hade dom ställt den frågan till sina besökare, alltså "vet du varför har munkar hål?". jag röstade nej, för vem fan har koll på sånt liksom? fast oj, nu har jag ju kollen, var ju tvungen att googla de (ÄLSKA GOOGLE)


.

jaaa.. man lär sig nåt nytt varje dag

/Olvannnnn

YEYEYE

tja pissbloggen :D detta inlägg skulle ha publicerats för några dagar sen men vi alla vet ju sen en lång tid tillbaka att blogg.se är lite retard..

har egentligen inte så mycket att komma med idag (som vanligt) men en dag i skolan när jag inte gjorde något så satt jag och googlade mig själv. heheh, brukar aldrig komma upp några värda resultat men på "bilder" kom denna upp:




hehehhe, kul att det är en himla smickrande bild. fan, är man med på självaste google så vill man ju ändå att bilden ska vara skaplig... (lät som att det är världens grej att vara med på google fast det är ju många som är det... fast lite coolt är det ändå)

det är annas fel att bilden är där, för hon HÄR har hon minsann nämnt mitt namn där hon också kallar mig för tattare och klamydiabarn. älskar dig anna <333333


/olivia, känd från google

RSS 2.0