Ella & Olivia -

Happ, då fick man veta att man var ful idag också

underbar mamma.

Mamma: Men olivia, ska du se ut sådär?
(jag har fina kläder men fult hår)
Jag: ehm.. Ja..
Mamma: Ska du inte fixa dig nånting? det ser ut som att du ska fara på nån knarktillställning!


EH. Min fråga är bara, hur fan vet mamma hur man ser ut när man ska på knarktillställning?????? Jag tror inte jag vill ha nåt svar på den frågan förresten.

Gott nytt år everybody

Nu gör alla resumeér av 2010. Jag skulle ha gjort om jag inte var för lat. Men det bästa har varit Trästock och storsjöyran och då johnossi kom till stan i maj var också sjukt kul.


Ellas bild.                      Astrids bild.            Ronjas bild, tog den från fejjan.
Varför tar jag aldrig bilder själv???????


Nä men vafan, ska berätta en kul grej. Jag va med pernilla igår och då var vi på omegle och pratade med nån från England som var 15. Jag sa till Pernilla typ:

Olivia: Tänk, han är 15. Typ 95a, vad liten.
Pernilla: Nä men han kan ju vara 94a.. Han kanske fyller 16 typ i morrn (alltså idag)

hahahahhh mmmm så är det säkert...


Ja juste, idag är det ju nyår (NÄHÄ?!) och hemma ska de äta Inbakad oxfilé med svamp. Så jävla gott och jag ska inte ens äta hemma och därmed laga maten själv, jag kan ju knappt laga mat. Känns ju skitkul att äta typ bullens korv på nyår när de äter lyxmiddag hemma :( :( typ därför jag är jätteotaggad på denna dag och kväll. Aja hejdå.

/olivia

Jo en sista sak. Igår var i backen och åkte trappan, alltså en backe som typ består av skogsspår. Den är ett helvete, jag åkte den förra året och ville seriöst dö då. Igår gjorde jag det igen. Påminn mig SNÄLLA nästa gång jag får för mig att åka den att jag ska nog hålla mig till de vanliga backarna????

En bild från förra året när jag åkte den:



Det gick  ju väldigt bra som ni ser.

djur ska va i bur (gästblogg)

Tjabbaaa geeks! Mich här, tänkte berätta att Olivias hund sally är fan en liten tattare.
Jag och Ollaj hade dipp på hennes lilla svarta bord, sen när vi kom upp igen till Ollajs rum då skriker Olivia
-'' nej, du skojar, Sally har ätit upp all dipp!!!!!!!''  och det var ju inte lite kvar heller innan hon åt upp det. Sen ligger Sally på en liten filt och bara tittar på oss med henes lilla ledsna hundmin. Haha vilken liten råtta Sally är. Har fan betalat mycket för den där dippen. Jävla hund!!! Djur ska vara i bur så äre bara! 



fyfan va fin hon är /olivia

Resten är från MICHELLE

Jävla omeglefolk

Tjena. En konstig grej hände just.

Jag är med Michelle, och ikväll har vi lekt på Omegle. Eller okej, lekt är kanske lite fel ord eftersom att 99% frågar om man vill "play a little, be a little dirty". MEN OKEJ, vi har alltså pratat med utlänningar.

Sen pratade vi med någon från Texas. Först blev jag utskrattad, vet inte riktigt varför.......Sen ringde de upp igen, och då hann vi prata i typ 1 minut, sen så kom en kvinnoröst (antagligen denne texasbos mamma) och sa:

"Stop talking to this woman. I don't want you to talk to this woman!"


Alltså. Först utskrattad, sen typ förbjuden? Inte min dag idag...



SNUS är alltid gott.

/Olivia

TAGGA NYÅR!!!!!!!!1

Nu far jag till Edsbyn och firar nyår. Där har det en pub som heter Red Farmers... Röda Bondar (http://www.redfarmers.com). Behöver jag säga något mer om byn? Nä men det är ett trevligt samhälle och jag ska vara med snälla människor.

För två år sedan var jag såhär cool kring det nya året:


Nyår till detta år var på en spark, det är fortfarande lika roligt.

Jag rekommenderar det faktiskt, det är roligare än det ser ut. Kanske har det att göra med att man inte har så höga förväntningar när en spark är inblandad.

Jag kommer hem på söndag och då ska jag träffa människor som jag inte sett på länge. Det bestämmer jag nu.

Hej då. Sköt om er. Ta hand om varandra. Gott nytt år.
MVH Ella Kalén


LOlzz



GÖR DET NI MED!

Tänkte ba säga

SNART HAR VI SKRIVIT 1000 INLÄGG HÄR

kan ni fatta det, jag kan knappt. det är sjukt mycket ju!




ville ba säga det så nån kan förbereda med lite tårta och sånt där =)

Från EllzZI

HELLO

jag och olli käkade bullar också kom sally och tog en bulle. Det var jätteroligt, hon tog ba bullen och käkade upp hela bullen i en enda tugga.



hunden var jätteglad och nu ännu tjockare.

AnZwErzZz

Vad är det för fel på glada kassörskor? Man blir ju lite glad själv när man faktiskt blir bemött istället för emo-kassörskor på insert random grocery store here


SVAR: Glad kan dom väl vara men övertrevlig är ju en annan grej tycker jag. Jag tål nog aldrig när folk är övertrevliga med påklistrade leenden, samma sak när folk skrattar åt skämt bara för skrattandes skull....Det är väl bättre om man är sig själv istället, och har man inte i sig att man är trevlig från början så är kanske inte kassörska det ultimata yrket heller...


Snygga glasögon, fina! Also, vad går du för program?


SVAR: haha thanks, lite nytänkande design sådär slår väl aldrig fel eller????? Jag går samhällsvetenskapsprogrammet, hehehe. Säkert ett asbra program för folk som gillar att plugga. Jag som hatar att plugga däremot känner att jag kanske tagit mig lite väl mycket vatten över huvudet, helst när min inriktning är Ekonomi. Makes me want to diiiiiiiiiie! Eller iallafall byta linje, till någon där man slipper plugga. Om det nu finns en sån.. Men jag har en fin och bra klass, så jag är väl nöjd.


MINA JULKLAPPAR:


Jag fick en sån här bok.


Som det stod skitmycket fint i, bland annat det där. Jag va crybaby som fan.


Ett annat uppslag i boken.


Ljus. Som ni ser.


Oj här kom den här bilden. Jag var hos mormor och morfar igår. Modellade litte.


Nån häst.. JAG SOM ÄLSKAR HÄSTAR OCH ALLT. Haha nej, men den var väl cool..


Nå ljusstakar. Fast jag ser det som en julklapp att jag fått göra om mitt rum som zatan. I bakgrunden där ser ni min nya fondvägg, awesome huh?!

Sen fick jag lite olika grejer. Pengar, presentkort, nagellack,vantar, filtar, handdukar, duschcreme och lite sånt där. Jag får duschcreme varje år. Och handdukar. JAG HAR FATTAT NU, NI TYCKER JAG ÄR SMUTSIG..!


BAJBAJ äppelpaj (ååh va gott det vore med äppelpaj.. ella ska vi göra äppelpaj sen????)

/Olivia

god jul

Har kommit hem från mormor, morfar och kusiner, har ej haft tillgång till datorn, därav min frånvaro!!!!!!!!!!


Fick en kamera i julklapp HALLELUJAH slippen äntligen fetjävlalaggkameran.
Så detta kanske äntligen blir en fotoblogg ;););););));) men först ska ni få se min jul. hihihih

Detta var fikat på annandag jul, alltså fikat som blev över från Julafton och Juldagen. (heheh nä skoja, klart det inte blev något över från de dagarna, det här är nya kakor som är framsatta)


Vi spelade spelspelspelspel. Syskonen <3333333333





Vi lekte julklappslek där det går ut på att ta så många paket som möjligt och sedan ska man ta paket av andra. Behöver jag nämna att man blev stressad, girig och sur på pappa som alltid lyckades ta paket av andra?????


Vi upptäckte fisheye på min NYAkamera och juldagen var räddad <33





TJA TJA. SKA VI SES???? ;));


/elllllllllla

Nu har jag varit med släkten och vill träffa vänner. Eller juste, jobbar imorgon, och drar till Edsbyn på torsdag. VILL VARA HEMMA. VILL VARA HEMMA. VILL VARA HEMMA, eller vill inte vara hemma, vill vara med vänner.

Julbilder

efter många (läs JÄVLIGT många) om och men så blev det julafton för våran del också, såg ut lite såhär för den som bryr sig:


JULBOOOORD! det där var inte all mat btw, ville ba få det sagt. hhehhe. nej men julbord är ju inte så gott egentligen, men bara grejen att man får det 1 gång per år gör det asgott ändå..


mah loves.


har börjat fundera om ella gått i ide, inte så jättetät uppdatering här... nej hon har nog ett liv :)

jag är för övrigt så otrooooligt glad att jag inte varit på mellandagsrean. den jävla vansinnesrean gör något med folk, vissa  människor blir som ODJUR för en tröja som är nedsänkt med 40 kr typ. HELVETE vad arg jag kan vara på dom där reorna, snälla LUGNA LITE!

////////////////// OLIVIIAA

god fucking jul allihopa


ja där sitter mannen, myten, legenden och skriver autografer


tomtegänget. som ni ser är det jag, mina syskon och ella på g :)


/olli

julklappar kulklappar fulklappar snusklappar

Tjenna friends!

Idag har varit en krävande dag för mig som sovit till halv 2 varje dag det här lovet. Fick helt plötsligt nåra timmar tidigare för att julhandla. Skönt att ha skjutit upp det sisådär hela jävla året för att handla julklappar en dag innan julafton. :):)))


Alltså, är det bara jag som inte  tål (!!!!!) övertrevliga kassörskor? Fan gör erat jobb och sluta fejkle.. Ja det där var bara en liten parantes, nu ska jag forsätta berätta om min dag eftersom att alla bryr sig :)


Jag vet alla julklappar jag ska få. Idag handlade jag dom själv. Eller, okej, pappa betalade men jag bestämde vad som skulle köpas. Sen slog jag in dom själv också, vilket kändes lite onödigt för jag visste ju ändå innehållet. Men en vinnande taktik, köp julklapparna själv så blir alla nöjd! Jag är iallafall skitnöjd med mina julklappar, nu behöver jag bara en jävla massa pengar. 2011 kommer bli ett dyrt år.




om nån har läst ända hit förresten kan jag ju nämna att ni gärna får kolla in på min blogg <--länk yo.

/God jul hejdå
olivia

vad är att ha reflexer????

Idag när jag satt i Kristoffers kök så kastade han en keps på mig. Skärmen träffade mig i pannan och vi skrattade och det blev en bula.

Var sådär glad och fick en sådan bula, eller okej, inte alls en sådan bula men det blev rött.


/Elllllla

I WANT YOU

so fuckin much

 -


bara så ni vet..

jag skulle typ kunna döda för soppa och en bit bröd just nu

hej :P

Blev "utmanad" men tog bort några värdelösa frågor....


- Vilket stjärntecken är du? det coolaste av dom alla, lejon ofc

-Vad var det senaste du åt? förmodligen nåt onyttigt

- Har du något husdjur? en hund och en katt. KATTER Å HUNDAR JA TYCKER OM ER , JA TYCKER OM ER! (en liten låt jag och astrid komponerade ihop i 6an)

- Har du någonsin brytit på tyska för att imponera på en kille?
alltså, finns det någon som gör deT????

- Vad har du för fobier? inga, jag är hård, blir aldrig rädd.

- Hur lång är du?
1,95

- Vilken mobil har du? den här

- Vem ringde dig senast
? sally berglund

- När duschade du senast?
duscha?


utmanade är: inga.

/o-girl

leski...



Min katt börjar skrämma mig................


/ella_den_rädda

Mina ögon kommer alltid le mot dig

Tiden går fort
för fort

2 år snart. Jag har tänkt på dig varje dag och minnet av dig har inte bleknat. Jag hoppas att du har det bra där du är nu. var du än är

2 bilder från senaste veckorna hihi


En heeeeeelt vanlig dag i skolan. Pontus balanserar en stol på huvet.. Inget konstigt alls


Mina glasögon har pajat. Fattar inte hur men kul ser det ut iallafall, hahaha


var btw i backen idag.  kung före

/Olivia

KÄÄÄÄRA VÄNNER... Låt mig presentera...

kakorna från HELVETET

sirapskakor med kolasmak

min lilla version av dom här förbannade kakorna blev ungefär hälften så långa och smakar papper. jag vet inte om det är receptets fel eller min oförmåga att baka kakor efter recept som tydligen ska vara, jag citerar: Enklare och snabbare kakor att baka får man leta efter. Ett recept på goda kolakakor!



bull fucking shit alltså

på tradera finns allt <3

satt och funderade på vintern och sen kom jag och tänka på backen och hur sviiiiiinigt kallt det kan vara där. och då kom jag på att jag vill ha en sån här mask som småbarn har, fast som inte täcker ansiktet utan bara mestadels som. jag kollade runt lite, på tradera bland annat och hittade ju det ultimata:



skulle vara snyggt visst :P :P

/olli

har ni som jag??

känt känslan av: JAG VILL INTE DUSCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!

vill inte vill inte vill inte. JAG VILL VARA EKLI!!!!!!!!

/ella ella ella ella

historiauppsats

Olympiska spelen förkortas OS och är ett sportevenemang som har minst 100 grenar varav de flesta är helt onödiga, till exempel curling och snowboard-hopp. Eller GÅNG. Vad fan, alla kan väl gå (utom en del Paralympics-tävlare förstås, men de är inte med i den här delen av diskussionen) och inte ser vi sådär fula ut under tiden heller.

http://psyklopedin.org/wiki/Olympiska_spelen

Tog inte denna sida som källa.. den kändes inte....seriös...vet inte varför, gick bara på magkänsla.


KLAR MED HISTORIAUPPGIFTEN :D


/ella

Mina ätvanor

En sak som är skitdryg det är att jag har vissa saker jag verkligen vill äta till olika tvprogram.

Som Gossip Girl. Bara för att jag åt Polly en gång till det programmet är det som att jag förknippar det till Polly=MÅSTE HA!!!! Minns den dagen så jävla väl, vars jag satt i soffan när jag åt pollyn, hur jag hade öppnat påsen och vars jag köpt den, måste ha varit en stor dag i mitt liv hahhaha

Till Ensam mamma söker är det samma grej fast med Dumle snacks.

Sen till Bonde Söker Fru (vilket äger förövrigt) blir jag alltid skitsugen på digestivekex+kesella+hallon men eftersom att vi inte har nån affär i vby-town som säljer kesella äter jag de aldrig.


Det här är ju sjukt, undrar verkligen vars det kommer sluta...

/Olivia

hem till hemmet

Imorgon bitti ska jag dra till returcentrum och köpa julklappar. Eller till Stina i alla fall. Och till pappa, ska kolla om jag hittar någon cool bok om det förflutna, då blir han nog glad.


Måste väl förklara att jag och Stina har kommit överrens om att vi ska köpa julklappar till varandra för 60 kr från returcentrum!! Det är underskattat att köpa julklappar på second hand, imorgon ska det fyndas!!!

Om det är någon som vill så kan den komma klockan 10 till returcentrum så kan vi julhandla tillsammans? :D

/ELLLLLLLLLLA

blev lite kär

Idag blev jag kär i denna låt Aloe Blacc – I Need A Dollar Började med att jag gick till skolan och lyssnade på radio, också kommer låten upp, börjar dra några dansmoves och vi är nu ett par.


Ella
ps. Glad Lucia :P ds.

hejdå och hej igen

Hängde i Nalovardo från fredagsmorgon till sen söndag tillsammans med slalomklubben. Kan säga att det var en helg med nya känslor jag aldrig trodde att jag kunde uppleva, har hört andra beskriva dem men aldrig trott att jag skulle kunna känna det.

Från det ena till det andra: När jag kommer upp till toppen av backen så känner jag att min lins är jättekonstig och frågar Malin om hon ser något, den är vikt dubbel så jag plockar ur den för att kunna sätta tillbaka den rätt. HOPPSAN den flög iväg och jag lovar 1000 kr till den som hittar den. Ingen lyckades.
Dialog med ett av barnen i klubben:
Jag-
Jag tappade min lins i backen... blundar med ena ögat och kollar på henne
Barnet-
Tittar fundersamt.. Ser du bara halva mig nu?

toki.


för ett år sedan, hoppas att vi ser ut som lite proffsigare tränare detta år och med lite mer aktiv grupp.

/ELLa

Hallå.

Helgen har varit skum som fan, helst gårdagen. På ett bra sätt alltså, så jag har haft det asbra. Nu har jag vräkt chips, gott som fan. Och varit på gudstjänst, det sög.

bajbaj

längta till ella kommer hem btw

Hallå.

Helgen har varit skum som fan, helst gårdagen. På ett bra sätt alltså, så jag har haft det asbra. Nu har jag vräkt chips, gott som fan. Och varit på gudstjänst, det sög.

bajbaj

längta till ella kommer hem btw

HEJHEJHEJ

EN JÄVLA SKITLISTA MED NÅGRA FRÅGOR:

Personen du kramade: Jag minns inte. Haha. Så ofta kramas jag....
Personen du kysste:
jag är okysst
Personen du tänkte på: Sally, min hund. hahaha vet inte varför
Djuret du köpte: Min kittycat, för 200 fucking kronor. dyrt för en katt ju! fast allt är ju relativt..
Maten du åt: Men åh, 3 kakor... SÅKLART nåt onyttigt..
Gången du spydde: Förra helgen. hahahah lät inte bra det där.
vem i din skola går dig mest på nerverna? Åh gud, hur mycket tid har vi..
var fick du tag i tröjan du har på dig nu? jag vet inte, den låg i min garderob en dag. aldrig sett den förut hahaha
Har du hånglat på en bio? hahah ja :o fast oj nej, jag var ju okysst
Har du målat om ditt rum? nej, det har andra gjort åt mig ;););)
Har du hoppat in i en bil med folk du just träffat? nej, mamma säger att jag inte får göra sånt, hahaha
Har du smugit ur ditt hus? har aldrig behövt



Tog bort en del hahaha. Hittade listan på pernilla å ronjas awesome'a blogg. Jag är utttråkad förresten, märks det eller

/o

Tjenare

SATAN vad det händer grejer på den här bloggen alltså! MM..

Nä men vad händer i våra liv? Ja, vi fryser nästan ihjäl, längtar till sommaren och väntar på jultomten. Och jag är väl bara allmänt snygg också, se bilden bara:



Nä och så håller vi på att göra om lite hemma, jag har bytt rum och sånt och nu ska jag få nya tapeter, eller ja, vi ska ha en fondvägg. Det här med att bestämma tapeter har blivit ett jävligt stort problem för jag kan verkligen inte bestämma mig..... Men det lutar mot den här:



Hhahaaha nej, okej, bäst att säga att jag skojar. Googlade "ful tapet" och den där kom upp. Soft.


/CATWOMAN (ja olivia alltså)

Kunskaps luckan

SKOLAN BA TJATJA bjussar på biljetter.

Imorgon ska vi se Kunskapsluckan på NorrlandsOperan.


Tjejen till vänster är en dansare och grabben till höger är från Klungan, alltså en av karaktärerna i Mammas nya kille. De ska tydligen handla lite om överdriven konsumtion av mjölk......knasi


/Ella ela ella ellla ella ela ala

pepparkaks........

Välj vad du vill baka för pepparkaks......... världens bästa sida! Jag, olivia och Stina valde pepparkaksTÅG!! men vi funderade ett tag på typ robot:

Hade varit roligt, fanns även mall till en jungel... men kändes inte som att vi hade kapacitet till det.


började klippa ut delarna



mekade lite


var snygga med pepparkakståget

KLAPPAT OCH KLART. alltså så underbart, så fantastiskt.

Do it or burn in hell.

/ELLA :) :)


fin flicka

Här är min kompis. Hon är kanske den smartaste kompisen jag har, Alex är också väldigt klyftig-->



Ps. På riktigt, detta är två av mina smartaste vänner.. skenet kan bedra.


/Ella
PÅ ONSDAG SKA JAG ÅKA SLALOM I VÄNNÄSBACKEN!! mmmm livet äger.
och på fredagmorgon åker jag till Nalovardo

OKEJ????

SMS till pappa:

JAG:
Vi har ställt in träningen ikväll
PAPPA:
Ska vi åka skidor?
Jag har köpt mjölk

OKEJ??? INTRESSESMURFARNA HOPPAR AV NYFIKENHET.


hallohallo

Här sitter jag med katten i knäet och undrar en enda sak efter igår:

Vars fan är min linsburk????????

satsar påre

Såg en bild på en brud med asmycket bristningar, en kommentar var:
- Du har ju coola flames ju! :)

Finns alltid något positivt!!!!!!!!


eLalala

RSS 2.0