Ella & Olivia -

husvagn!

YEY, fick precis förfrågan att följa med jessica till timrå idag!
vi sover i husvagnen inatt och sen i morgon blire fotbollscup i fyra dagar. Måste se till att inte packa så mycket eftersom vi bor jätte nära IKEA!

http://pannisen.se/Buffy/bilder/husvagn.jpg
denna husvagn ska jag, hela jessicas familj, hela min familj, mormor, morfar och alla jessicas 70 kusiner bo i. Kommer bli mysigt


förra gången när vi var borta med laget råkade jag dela ut rakningscream till halva laget eftersom jag trodde det var tandkräm.. det var en konstigt len känsla i munnen... denna gång ska jag inte ta fel!

/PÖSs ELLA

butter

kan det sluta regna någon gång och kan Olivia komma hem???!?!??!?!??!?!?!?!??!

Jag har så tråkigt som det går att ha.
Det har till och med gått så långt att jag börja längta tillbaka till jobbet... då är det farligt.Olivia är typ såhär gladmedans jag håller på att mögla bort av allt regn här uppe, alldeles ensam på min lilla kulle.

/jaaaaaaaaaaaa, ni förstår nog vem detta är ifrån..............................................

internskämt


var nyss i ryssland och fixade lite ryssk snaks. Det smakar skit!

det smakar... det smakar...

de ville verkligen ha oss på bild

det går inte att undvika längre. Man ser direkt vilka fotograferna siktar in sej på! alltså alla är helt galna i oss (Olivia, Linnea, Astrid, Jag eller Jerry) vi finns med på i princip varenda bild!

Man ser ju klart och tydligt att det är oss de ville ha på bilden, dock lyckades de inte riktigt få med hela oss men det var ett bra försök!

(astrids svarta hår är den till vänster i runda ringen och det är mitt bruna huvud som sticker upp till höger)

/Ella_cool

inte kiss

Lite rolig fakta såhär i den skinande solen.
sista dagen i skolan hade vi 5-kamp (ni kan ju fråga Olivia om hon tyckte den var rolig.) I slutet kastade vi ägg och jag var dum nog att klämma sönder mitt ägg så pass nära kroppen att jag fick hela kyckling liket på min tröja.. och i pannan.
detta kunde ha blivit ett kyckling, men den hamnade istället på min tröja.

/Ella_vegan (älskar speciellt hundar)

JIHOOOOOOOOO!

JIHOOOOOOOOO!
INGET JOBB I MORGON, INGET JOBB I MORGNO!
kan ni fatta hur många glädje skutt jag gjort!?!?!?

Idag var jag ute och gick i regnet med en tant som är 70+. Vi gick armkrok eftersom hon inte ser och hade ingen blindpinne med sig. Man måste hela tiden säga till när hon ska gå upp för trotoarkanter osv.
När vi gick jag glömde bort att hon var blind. Jag såg en vattenpöl framför oss, jag gick förbi den och råkade samtidigt dra ner henne I VATTENPÖLEN! jag skriker till AAH!! och hon hoppar fort som attan upp ur vattenpölen, hela hennes sko blev dränkt!
jag sa förlåt typ 50 gånger.

http://www.scrd.ca/files/Image/Recreation/oaw%203%20smiling%20women%20in%20pool.jpg
(typ lika djup som vattenpölen) Jag gick förbi och hon ramla i.

/ELLIZZZZZZZZZZZZZZZZ_räddningstjänsen AB

MOOOT ASKERSUND


hahahah, vänner 4-ever..... :] 

Far bort ikväll och stannar 1 vecka, men ska ju inte tillbaks till medeltiden utan jag tror nog att adam har en dator.. HEHEHE (satan vilken skojare man är)

På tal om ingenting, så idag slutade jobbet och lyckan är total!!! Fast idag jobbade vi i 4 timmar, och sen fick vi sluta. Så det har väl varit helt okej om jag tänker efter.
 
TACK O HEJ
/olivia twist

JOBBET ÄR ÖVER (snart iallafall)

Idag har det varit en rolig (!!!!!!) dag på jobbet, vi.... slipade stolar. Innan vi skulle börja slipa behövde vi en till slipkloss för vi hade bara en. Då bestämde jag mig för att göra en till som skulle vara lite fin, och här är resultatet:


Borde jag bli slöjdare eller???
- JA DET BORDE JAG


Den passar handen PERFEKT. Tony använde den inte ens, han tyckte den sög:(
OVÄNTAT....Iallafall, medans jag satte ihop en stol satt mongot Tony och hypnotiserade sig själv med sin bästa vän; borren..


hahaha vad fan?!

Hahah och sen hade Tony typ aggritions-problem???? Kolla nedan hur  han öppnade förpackningen till stolen, och jämnför med mig... VEM GÖR DET BÄST? (skriv i kommentarerna, tony har fått för sig att han är bättre än mig på allt så HJÄLP  MIG NU)
 

<---tony's vrak              ja, min då... SNYGGT??--->

PARRY HOTTER

JIHOO!!!!!!!!
några kompisar från konfan frågade igår om jag ville följa med på 6 harry potter filmen, jag älskar harry!!
Harry är som en bror för mig.harry och jag, vi är goda vänner fasten mycket olika... (fast vi är inte så olika)

/ella, hade runda fina glasögon när jag var liten.

Lite....för mycket helt enkeltMammas nya väska.

Hon tänkte köpa en likadan till mig. Trodde inte att jag skulle säga detta men: Tack mamma, för att du inte köpte en väska till mig.  TACK!

(klev på en pinne så toffeln gick sönder ;) ;) )

som tur var missade den MEGA stora myggan min fot och bet mig istället i flipp floppen..
detta var på kollot, det var myggor ÖVERALLT!

/elliz_the_survivor

Gillar typ inte cocacola-zero alls..

 

Jag satsar.

Satsar ännu mer.

sneakat runt lite!

tillbaka till jobbet och spott i maten från gamlingarna.
men kan inte låta bli att kolla runt och kolla om vi skymtas på någon bild!
KOLLA!

FICK ÄVEN REDA PÅ AV MIN KUSIN, LINNEA ATT VI VAR MED I TIDNINGEN MED DENNA BILD!

/EL

TRÄSTOCK

Hejhejhallå, här kommer mina (olivias) bilder från trästockfestivalen! har valt ut dom bästa, hahaha


  
väntan.....                 | the best mates eveeer | hahaha, rip jerrys glasögon
     
HAHAHA                     | hahah,  mitt förra linne... |  mmm, fräscht

emil hitta drömtjejen
 
vi lurade alla, dom är tomma (kan ni tänka er hur kul det var när jerry balanserade den där lådan på en hand???? )


ps: hade GALET roligt under denna vistelse i skellefteå, tack till mitt sällskap: jerry, astrid, linnea, emil och ella! :D :D :D

LÄNGST FRAM


vi där längst ut!


ELLAAAAAAAAA

skeåÅåÅå <3<4<43<43<3

Tjena, i morrn far vi hem och ikväll ska jag och ella sova i varuträsk! så nu sitter jag här i EVIG VÄNTAN på 3 stycken tjejer som är seeeega. jag är redan klar och har packat ihop och allting för om en halvtimme ska vi ha checkat ut.... SEEEGAA


förresten, idag fick jag gå skallgång i ett hotellrum för att hitta min bikiniunderdel. SKALLGÅNG i ett HOTELLrum. fan vad konstigt.


ps: gårkvällen var jävligt rolig :D :D :D


Träästock updaTee!!

Tjena! Nu är vi framme i skellefteå och snart står Astrid, Linnea, Olivia och Ella längst fram i publiken på veronica maggio, miss li, florence valentine m.fl och skriker!!!!!!!
denna gång ska vi inte göra samma tabbe som förra året... skrika fel namn på fel artist! (ett tips att kolla upp namnet innan ni skriker)
sen när vi skrikit oss hesa ska vi gå hem till HOTELLET! jepp ni läste rätt, vi 4 ska sova på hotell. Poolen väntar där på oss.


 

Här är våran svit.. Linnea och Ella sover på den stenhårda och snea soffan, medans Olivia och Astrid ligger i en Hästen-säng. Rättså najs.

Varför är inte flugor rädda för människor?

Igår på jobbet fick jag köra åkgräsklipparen. Det var helt okej, bortsett från att jag hade en jävla flugsvärm runt mig, var typ 20 flugor som av någon anledning flockades runt mig???? Vad jag än gjorde så FÖRSVANN DOM INTE.....

Det påminde mig om förra veckan då jag, Linnea, Ella och Astrid åt middag hemma hos Linnea.. Ella och jag satt vid bordet utomhus medans dom andra var nån annanstans och helt plötsligt märker Ella hur sjukt många flugor som sitter på bordet. Kolla  bara på denna bild,  på det där lilla utrymmet var det 4 flugor. Ni kan ju tänka er hur resten av bordet såg ut..Flugjävlar. Alltid ska dom irritera en..

Bara en bild sådär. Wow.Haha, jag älskar den här bilden, dock ser allting förvridet ut? Mina tänder ser ut att vara större än någonsin och också gulare än nånsin...Och Adam.. Jo...Han är ju lite utdragen som ni ser.

Är nog hellre blek än 50-50...

Tjena, Olivia här.

Nu har jag tagit lite bilder på min fejkade bränna. Jag förstår ju att ni spännt har VÄNTAT OCH LÄÄNGTAT efter att få se resultat efter min brun-utan-sol-kräm jag skrev om HÄR..

Har tagit lite bilder, här får ni se:
 
 
Joooo, en snygg bränna fick man sig ju, 

  
dock inte så jämn på alla ställen...
 
Nu har jag lagt brun-utan-solen på hyllan för ett tag. Det var dryyyyygt, tog ju fan 1 timma för de att torka (man fick inte ha på sig kläder förrän det torkat heller) Och sen att jag inte ens kunde få det jämnt är ju ett annat problem...

2 in 1 (tips från Olivia)

Jag planerade igår att kliva upp exakt 06.45, för att hinna med att duscha och cykla till vännäs för att inte komma försent till jobbet, ingen vill ju få dåligt omdöme redan första dagen.
Jag sov min skönhetssömn och vaknade i skräck kl 07.20. Då SPRANG jag in i duschen, SPRANG medans jag duschade, slängde i mig maten och cyklade som en dåre till vännäs. När jag väl hade hittat till mitt jobb väntade handikappade gamlingar på mig med maten hängandes från deras mungipor. Där det väntade på att få spotta deras mat i min mat.
Min första dag på jobbet var... TOPPEN.


såhär var jag i morse när jag kollade på
klockan och upptäckte att den var 07.20!!

ps. jag hann, trotts att det tar 20 min att cykla till vännäs.

/elliz

Har haft bajsslöjd idag

Idag började jag jobba. 08.00 börjades det, på slöjdarnas hus (som tydligen är en turistattraktion, lärde mig det idag)

Vad fick vi göra? Jo.. SNICKRA! Vi snickrade hela jäääääävla dagen. Kul för mig som ääälskar träslöjd. Kul för mig som framförallt är så bra på träslöjd
.
Jag som trodde att Park-och-bänk-skötsel innebar att plantera och sånt.

Uppenbarligen inte.

 

Ungefär såhär såg mitt sängbord ut som jag gjorde i träslöjden. Lika rakt iallafall.

TRAUMA

Jag var ute och gick med sally idag. Allt gick bra tills vi hade ca 100 meter kvar och det HELT PLÖTSLIGT kommer en jävla schäfer från ett hus brevid och hoppar på Sally!!!! Ingen skada skedd dock för jag blev jätteskraj och skrek rakt ut och då försvann schäfern. Sen fick vi (i hettan) ta världens omväg hem bara för att jag inte vågade gå förbi schäfern igen.

Vet man att man har en jävla galning till hund är det kanske bäst att ha den i ett koppel på gården?  IDIOTER

 
Salvan själv.

Vännäsdagarna

Jaaaaha, nu har Vännäs största (och enda) evengemang för året dragit i gång. Nämligen Vännäsdagarna.

Utan större förhoppningar drog vi dit med Linnea och Astrid och ja, vad möts vi av? HUUUUNDRATALS människor som går i myrsteg, stannar MITT i gatan och hur less blir man? Jo, hyffsat.

Förövrigt så var marknaden ungefär lika dålig som vanligt och det var inga större förändringar. Sockar... Mat....
Vi var där i gårkväll och det var såhär roligt I---I av såhär möljiga I---I. Verkligen superkul. (Okej, det var lite kul att träffa allt folk från skolan osv, men inget mer)


På kvällen var det såhär mycket folk medans på dagen såg man
knappt himlen för det var folk överallt.

Inte blåst eller nåt??

 

Hahahah älskar henne, fyfan vad underhållande. Får väl för hennes egen skull hoppas att hon är oseriös.

mycket underligt

Fick tips av Ville att läsa en grej från expressen, läs den du med: HÄR
helt sjukt! tror de på allvar att något sånt skulle kunna hända?

fast samtidigt.. man kan väl aldrig vara helt säker?
jag ska aldrig mer bada i en pool, inte i en sjö heller...
och för att vara på säkra sidan, inte i havet heller, man vill ju inte bli gravid med en fisk...


/ella

:D :D :D

GISSA VEM  SOM ÅKTE INSANE PÅ GRÖNA LUND?!?!?!?
http://whatsupsthlm.se/images/content/article/1869_i_went_insane.JPG
Där satt jag och dinglade med benen!

Vet ni hur rädd jag var när jag insåg att jag skulle åka den?
För det första:
När vi kom in på Gröna Lund var Insane ur funktion, det tog 4 timmar för dom att laga den.
För det andra:
När jag och fredrik stod i kö såg man när vagnarna kom in efter deras åktur, precis ovanför kön snurrade alla vagnar runt ett helt varv, man såg verkligen skräcken i deras ögon, den var inte nådig!
För det tredje:
En vagn innan jag och Fredrik skulle hoppa på blev det FUNKTIONSFEL igen och en vagn var kvar där uppe!
efter 10 minuter hade de lagat felet och det var våran tur att kliva på!
Klicka f�r att st�nga bilden
sjukt roligt, fast det bästa är nu i efterhand när man kan skryta om att man har åkt insane!

/Ella

ps.jag har åkt insane.

Det börjar bra..

Hahahahaha men vad i helvete??

Jag börjar jobba på måndag (på slöjdarnas hus) men fick detta jobb i sista minuten så jag fick papper med info hem idag. Så jag ringde nyss min arbetsledare och lät glad som fan.


- Hej! Jag heter Olivia och jag ska börja jobba med dig som arbetsledare på måndag!
- Okeej...
- Jo... Ah det stod här på pappret att man skulle ringa och presentera sig så jag tänkte bara göra det.
- Mm..
- Japp.
- Joo...
- Ah...
- Ja..
- Ah men det var väl bara det då. Hejdå!
- Hej..


JAG VÄCKTE HAN!!! Han kunde knappt prata. Oj.


Ella på slöjdarnas hus några veckor innan skolavslutningen. Lägg märke till att alla går pga att det var så kallt, men ella och jag satt kvar.... I protest (mogna som vanligt)

Inne på min andra dag

Nu jävlar.....Det har gått såhär långt......Så snart hörni är jag inte blekast i Vännäsby längre (mm, bortsett från min pappa)..

PS: Köpte för säkerhetsskull skrubbhandskar för att kunna skrubba bort brännan om den blir ful. Jo, jag räknar med det.

direkt från stockholm

När jag var i stockholm fann jag min livsparner, Martha 4 år! som säkert många av mina kompisar vet är jag inte så.... jättebra på sångtexter, dock är jag i världsklass med martha 4 år, och det var verkligen en underbar känsla!!!

hon envisades med att måla mina naglar, här är ett smaktprov:

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/756408/images/2009/img_0207_45021153.jpg
är du också intresserad av  professionell manikyr, ring då henne!
hon kallar den norksmanikyr

/under my umbrella

Nytt i kollektionen

 


Jaha, tydligen räcker inte det med smeknamn (som tidigare nämnt kan listan göras lång på den fronten), nu ska jag kallas Gud också... Kan dock vara ett av mina bästa smeknamn

(L)shopping(L)

Idag tänkte jag beställa lite saker från h&m's hemsida, för att det inte fanns i butiken. Jag klickade då till mig grejer för 328 spänn, bl.a. en bikini.

OCH SEN när jag ska betala fanskapet så ser jag att frakten kommer gå på närmare 100 spänn såvida jag inte väljer att betala med kort. Givetvis väljer jag då att betala med kort och när jag väl ska få allt klart och betalt SÅ FUNKAR DET INTE. Efter att ha blivit sådär lagomt irriterad efter att ha testat 4-5 gånger ger jag upp.

Tror det var som Gud gav mig en hint till att spara pengarna, som jag faktiskt behöver. Fyfan vad tråkigt...Den var ju på rea också....


--------------------------

Update 53 minuter efter publicering: MAMMA BETALAR!!!!!

don't judge a book by it's cover

Det var faktiskt gott.


äntligen hemmmmmmma

Nu har jag äntligen kommit hem från kollot, efter en vecka i tält känner man sig otroligt fräsch!!

tänkte börja med stockholmsresan, där jobbade jag och stina med att vara barnvakter, tvätta fönster, måla huset, fixa gräsmattan och mycket mer.

ett jobb som vi fick var att tvätta deras cab..
http://images.thetruthaboutcars.com/2008/04/sexy-car-wash.jpg
i början såg den ut såhär..


http://farm4.static.flickr.com/3555/3292087411_226faa2bce.jpg
och jag såg ut såhär! (jag lovar, det är jag på bilden)


https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/756408/images/2009/img_0034_44842917.jpg
sen när vi hade tvättat, polerat och vaxat den blev den såhär!

/ELLA

har bara bruna tröjor snart..

 

typ bajsfläckar på tröjan (älskar hur mogen jag är)


nämen, varje gång jag äter choklad (tryckte en glass idag) så lyckas jag fan alltid söla på tröjan???? det är typ ett jävla syndrom, SÖLAR ALLTID CHOKLAD!!!

har kommit fram till en lösning nu, och det är inte att sluta käka choklad (det är ju lite väl långsökt för att vara jag, ellerhur?)

nä, jag ska fan skaffa haklapp 

regn regn regn..

och vädret är ju ungefär så här kul:
 

(gammal bild hehehee)

grattis till alla er som har kul idag, det är nog er lyckodag

Svar på en kommentar

Du VET vem jag är =D om Mina käraste ägodelar:
HAHA NÄMEN, får jag låna?!


---------------------------

vi får en del anonyma kommentarer, verkligen skitskoj med kommentarer men man blir ju lite fundersam när det är anonyma..

så till dig som kommenterade det där:

- nej, jag vet inte vem du är och NEEEJ du får inte låna filmerna, dom är ju mina guldklimpar......

Mina käraste ägodelar

 

HAR ALLA! HAR ALLA!!!! (ja jag är stolt? ja jag skyltar?)

Jag har just varit ute med Sally och ja.... Regnet ÖSER ner och jag blev blöt som om jag skulle stått vid jävla nigarafallen 1 timma så från och med nu lämnar jag inte huset förrän det slutat regna.. istället ska jag glo på EVA OCH ADAM (bästa filmerna eller vadå? tidlösa för fan)

Vi hörs när jag inte vill se längre<<3<3<33<

21.37 for han

 

Adam, jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Trodde jag funnit ringen i mitt liv.

HEJ! Här är ett av mina nyaste inköp (det nyaste är en kakform....lätt värt)

 

Adam visar stolt upp den, EN ROCKRING!

alla som känner mig vet att jag är guden på att rocka rockring, men ett problem finns nu, rockringsjäveln jag köpte väger BLY, ÄR STENHÅRD OCH ALLMÄNT VÄRDELÖS

sämsta köpet. 60 spänn ville dom ha för den också..

FILM!

hejhejhallå bloggen!

igår skulle jag och adam hyra film, så vi drog till statoil. det här är vad vi kom ut med:3 rysare (beslutsångest, JA!!), lite snacks och en tidning som jag så gärna ville ha. :-)


ps: okej, för att inte verka kooooko så vill jag bara förklara att vi använde blockchokladen till att göra en kaka.... den här med andra ord:
 
 fin va?

Nu äre klart

Kolla in den här "rebusen" hörni,

+ = FIXAAAT

YES! HOTELL på trästock! YEEEEE (fyfan vad jag ska bada i hotellpoolen)

solarNNNN

var med anna idag, vi gjorde lite olika saker men kort sagt så säger jag såhär:


det här var jag (fokusera på hudfärgen):
det här var anna (fokusera fortfarande på hudfärgen):

 


MÄRKLIGT.............................

norrlänning

hej, ella här igen!

det är lite pinsamt men så fort vi nämner att vi kommer från vännäs så lyder frågan efter alltid med:
-JAHAA, är det ni som jagar invandrare??

Fredrik (mina kusiners pappa) funderade precis ut en 5-kamp som man kan ha i vännäs, 100 meter jaga invandrare, kasta gatsten (helst efter invandrare), slänga ammunition i pengsjön (hände för 10 år sedan) och knäcka gravstenar, bränna ner festplatser fortast. det känns fint att det är de som folk vet om vännäs!

det var även mycket komiskt när vi träffade några av mina kusiner kompisar säger en tant:
 -jag är ju också uppvuxen i norrland.!
vi frågar förvånat vart hon kommer ifrån (eftersom hon drar ut på i:na så att man tror att hon ska skita på sig)
-jag kommer från östersund!

VAD I HELA FRIDENS NAMN? östersund är väl inte i norrland???? norrland börjar ju typ i vännäsby

detta är en norrlänning, det pinsamma är att när ja sökte på norrlänning på google kom denna bild upp..

/ellizzzzen

RSS 2.0